Mysterie Tweelingzielen nader verklaard

Gisteravond heb ik deelgenomen aan een webinar met als thema ‘Tweelingzielen’ van astroloog en ervaringsdeskundige Desiree van Toor. Ten eerste zal ik even toelichten wie Desiree is en hoe zij op mijn pad is gekomen. Mijn eerste ontmoeting met haar was op de Paraview beurs in de buurt van mijn huis. Twee maanden voor de ontmoeting met mijn Tweelingziel. Ik voelde in de eerste instantie niet de noodzaak om deze beurs te bezoeken, totdat ik op de bewuste zondagochtend ineens door kreeg dat ik even de deelnemers moest checken. Mijn enthousiasme werd geprikkeld toen ik zag dat er een lezing over Tweelingzielen werd gegeven door Desiree. Al had ik toen nog geen idee wie dat was. Maar mijn gevoel zei duidelijk dat dit de moeite waard was om wat tijd en geld in te investeren, dus ik ging. Toen ik deze informatie hoorde zat ik volgens mij letterlijk met open mond van verbazing te luisteren. Ik was ook heel erg geraakt. Mijn ogen liepen steeds vol met tranen. Deze uitgebreide schat aan informatie had ik nooit eerder gehoord! Ik voelde dat het dan ook helemaal met mij resoneerde. Kippenvel! Desiree heeft namelijk jarenlang archeologisch onderzoek gedaan naar de herkomst en reïncarnaties van Tweelingzielen. Ze heeft dan ook diverse reizen gemaakt in het kader van onderzoek. Hierdoor heeft ze een zeer uitgebreide en unieke schat aan kennis op gedaan, die slechts weinig paragnosten en spiritueel coaches bezitten. In een kort consult, dat ik na afloop met haar boekte, wist Desiree me ook te vertellen dat het niet lang meer zou duren voordat ik mijn Tweelingziel zou ontmoeten. Nou, dat klopte precies, want twee maanden later stond ik dus plotseling oog in oog met mijn spirituele wederhelft😉

Gedurende het jaar heb ik nog een aantal contactmomenten met Desiree gehad, wanneer er zaken speelden in het contact met mijn Tweelingziel, die me tot wanhoop dreven omdat ik het niet nader kon verklaren. Je wordt namelijk nogal in het diepe gegooid na de ontmoeting met je Tweelingziel. Een dergelijke connectie is zo mysterieus en er wordt zoveel in gang gezet op het gebied van je eigen spirituele ontwikkeling, dat je soms echt niet kunt bevatten wat er allemaal met je gebeurt. Zeker in het begin van het proces, wanneer je nog heel erg schommelt tussen de 3e en 5e dimensie. Met als gevolg dat ik alle spirituele waarnemingen op cognitief niveau ging overanalyseren en ter discussie stellen. En dan kom je er niet meer uit.. Het was dan toch wel erg fijn dat Desiree kon bevestigen dat ik toch écht niet gek aan het worden was 😁

Je omgeving kan je namelijk echt dat gevoel geven bij tijd en wijle. Door de ontmoeting met je Tweelingziel word je namelijk in één klap in de 5e dimensie gezet. Mijn intuïtie en contact met Spirit werd dan ook duizendmaal versterkt. Ik ging aura’s om mensen heen zien, zag beelden van hen in vorige levens voorbij flitsen en hoorde vooral de niet gesproken communicatie vanuit de andere dimensies. Omdat het voor mij zo realistisch voelde, was ik dan ook verbaasd dat anderen in de setting met mijn Tweelingziel dit niet konden waarnemen. Maar aangezien zij niet in rechtstreeks contact met hun Tweelingziel in fysieke vorm stonden, kwam bij hen enkel de 3D communicatie bewust binnen. Zo voelde ik me al snel een zonderling in een dergelijke setting. Maar nu ben ik inmiddels zover in mijn ontwikkeling dat ik begrijp dat dit ook juist de bedoeling is. Wij, als herenigd Tweelingzielenpaar, fungeren met onze hoge trilling als een voorbeeld en katalysator voor anderen om deze ook richting de 5e dimensie te bewegen. Zonder hier bewuste acties op te ondernemen. Het gaat allemaal vanzelf dmv de trilling frequentie. Ongeacht of mensen ons hierom waarderen of vervloeken, hetzij op bewust, hetzij op onbewust niveau, is en blijft dit een mooie en unieke taak, die ons is toebedeeld!

Gisteren tijdens het webinar vielen er wederom veel puzzelstukjes op zijn plek! Bepaalde mysterieuze zaken, die ik in het contact met mijn Tweelingziel waarneem, werden alsnog bevestigd. Dat voelde voor mij dan ook weer enigszins als een opluchting dat mijn gevoel en de informatie, die ik daarbij op zielsniveau binnen kreeg, klopten.

Ook kwam er ondertussen vanuit Spirit informatie binnen via beelden en mijn gevoel. Ik voelde heel sterk dat mijn Tweelingziel en ik ook in het oude Atlantis en/of Lemurië een belangrijke gezamenlijke incarnatie hebben gehad. Ik voel namelijk veel verbinding en herkenning met de oud- Atlantiërs. Ook werd voor mij nogmaals bevestigd waarom ik me altijd ‘anders ‘ heb gevoeld. Dit is ook het lot van de Tweelingzielen die in deze tijd samen incarneren. Zij bezitten reeds bij hun geboorte de Aquarius programmering. Ze staan al met 1 voet in de 5e dimensie. In de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw waren we dus eigenlijk al ver in de tijd vooruit. Binnen de machtsstructuren van destijds snapte men dan ook echt niet hoe ze met ons moesten omgaan en communiceren. De onderwijssystemen van destijds resoneerden niet met ons Nieuwetijdskinderen. Nu begrijp ik ook waarom ik jarenlang miscommunicatie met velen uit mijn omgeving heb ervaren. Heel lang was ik ervan overtuigd dat ikzelf het probleem was, dat ik beperkt was op dat gebied in zekere zin. Ik was immers een ‘Waterman’ tussen de vele ‘Vissen’. Verwar dit overigens niet met het zonneteken van je geboorte, dit gaat puur over bij welk tijdperk je je thuisvoelt 😉 Nu in de overgang naar het Watermantijdperk voel ik mezelf pas echt tot bloei komen. Ik ga nu pas echt leven volgens mijn levenstaak, zoals ik bedoeld ben om te leven. En de ontmoeting met mijn Tweelingziel heeft me hierin een grote boost omhoog gegeven!!🙏🏼✨

Nu merk ik dat ik gaandeweg de blog weer overspoeld word met inspiratie om dieper in te gaan op een aantal bovengenoemde onderwerpen. Maar dan wordt het wel een héél lange blog en wijk ik teveel af van het onderwerp. Dus deze zaken ga ik in volgende blogs onder de loep nemen. Deze keer ging het over verklaringen achter de mysterieuze waarnemingen op het Tweelingzielenpad, die ik heb ervaren.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar Desiree van Toor? Of overweeg je om zelf ook deel te nemen aan een webinar of workshop? Neem dan gerust een kijkje op haar website! Ik kan het je zeker aanraden! Je kunt Desiree vinden via:

http://www.paraholon.nl

Overigens ervaarde ik tijdens het webinar dat alle kanalen weer volledig geactiveerd werden. Ik stond helemaal open. Mijn Tweelingziel was op energetisch niveau heel sterk bij me aanwezig. Ik voelde continu mijn oren rinkelen, wat normaliter voornamelijk gebeurt wanneer ik in rechtstreeks contact met hem sta in de fysieke realiteit. En af en toe voelde ik zijn hand op mijn hart.. Heel mooi!!❤ Hiermee sluit ik deze blog af. Ik heb nu in ieder geval weer voldoende inspiratie om me in te verdiepen voor volgende blogs, dus blijf me vooral volgen!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: