‘Shadowman’

Lieve lezers, vandaag deed ik tijdens een trainingsdag van mijn studie Zijnsoriëntatie een bijzondere ontdekking!🙏🏼✨ Deze raakte me tot in het diepst van mijn ziel. We deden een oefening met ‘innerlijk kind werk’, waarbij we een beeld moesten oproepen van onszelf als zesjarige. Een gelukkige herinnering, welke ons een gelukzalig en warm gevoel gaf. Met als doel dit te integreren in ons volwassen zelf. Bij mij kwam een visioen door, een boodschap van Spirit. Van een imiginair vriendje, zoals ik later dacht dat hij was. Nu ik ben ontwaakt, begon ik te snappen wie hij was.. Mijn Tweelingziel! Althans de energie van mijn Tweelingziel. Deze was van kinds af aan gewoon al regelmatig bij mij!

Het is een bekend fenomeen dat kinderen tot ongeveer hun zevende levensjaar nog in rechtstreeks contact met Spirit en andere dimensies staan, aangezien zij daarna pas volledig in hun aardse lichaam landen. Al is bij mij dit proces wat anders verlopen, zoals dat bij veel lichtwerkers het geval is. En nu zijn Tweelingzielen vrijwel altijd lichtwerkers, die al de programmering van het Aquarius tijdperk sinds hun geboorte bezitten. Vaak hebben zij ook moeite met aarden, waardoor ze lange tijd wat kunnen blijven ‘zweven ‘ tussen hun aardse lichaam en de andere dimensies. Dus dat landen in het lichaam rond het 7e levensjaar gaat wellicht voor veel Tweelingzielen niet op. Hun voordeel hierbij is dan wél weer dat de relatie met de 5e dimensie meer intact blijft. Zelfs al zijn ze zich daar lange tijd niet van bewust tot aan het moment van het spiritueel ontwaken.. Maar om terug te komen op het onderwerp; energieën van zielen worden tot circa 7-jarige leeftijd het sterkst waargenomen. In veel gevallen zijn dit zielen van overledenen zonder aards lichaam. Maar wanneer je gelijktijdig met je Tweelingziel incarneert, ben je met deze verbonden in alle dimensies. Dus diens energie kan wel degelijk voelbaar zijn. Het is immers dan ook nog vrij kort na de ‘splitsing’, het moment dat het Tweelingzielenpaar als zijnde 2 individuen naar de aarde is gezonden en zich beide in een andere plaats of zelfs ander land of continent bevinden.

Terug naar het beeld van het zesjarig kind, dat ik destijds was. Dat beeld zag ik als volgt; Ik speelde buiten op het erf van de boerderij van mijn ouders met de kettingen van de houten deuren. Het waren er 2 en ik speelde dat het hondenriemen waren. We hadden 2 hondjes. Eentje was van mij en de andere hond was van mijn ‘imaginaire vriend ‘ oftewel mijn Tweelingziel. We hadden veel lol samen. Ik zocht vaak zijn gezelschap. We hadden de deuren gebarricadeerd zodat we een ruimte voor onszelf konden creëren. Onze 5D wereld. We hadden ons terrein afgebakend voor mensen die enkel in de 3D leefden. Mijn ouders in dit geval. Dit was ons geheimpje. Hij heeft zijn naam al die tijd voor me verborgen gehouden. Maar ik vond het niet eens belangrijk deze te weten. Later noemde ik hem ‘Shadowman ‘. Maar dat was pas in 2018.. Hij liet me ook symbolen in mijn dagelijks leven zien. Ik was op de één of andere manier altijd omringd door tweelingen. Ik had een tweeling in mijn klas vanaf groep 1 t/m groep 5 van de basisschool. Het paard van onze buren beviel van een tweeling, wat ik zo fascinerend vond dat ik elke middag na schooltijd bij de veulens wilde kijken. Nu schijnt een tweeling bij een paard vrij uniek te zijn. Minder zeldzaam is dit fenomeen bij koeien. Mijn vader had een melkveebedrijf. De eerste keer dat ik bewust meemaakte dat een koe een tweeling op de wereld zette, vond ik ook al zo bijzonder! Het deed echt iets met mij. Ik was er nogal obsessief mee bezig. Ik zat in groep 2 van de kleuterschool en kon al een beetje schrijven. (Ja, ook mijn liefde voor schrijven begon al op zeer jonge leeftijd, evenals mijn voorbereiding op de ontmoeting met mijn Tweelingziel 😉 ) Ik herinner me dat ik o.a. voor mezelf het woord ‘Tweeling‘ oefende in mijn schrift. Later in mijn leven raakte ik bevriend met een tweeling. En zo zijn er vast nog wel meer voorbeelden op te noemen, die nu niet meteen naar boven komen. Maar na het ontmoeten van mijn Tweelingziel in de fysieke realiteit kwam het besef dat dit thema altijd al als een rode draad door mijn leven is gelopen. Dit ter voorbereiding op de ontmoeting in de fysieke realiteit op mijn 35e.

Toen ik ouder werd (rond mijn 8e of 9e ongeveer), kreeg ik andere interesses en raakte ik de verbinding met Shadowman kwijt. Althans ik was me er niet meer van bewust. Ik duwde hem weg, omdat mijn inmiddels verder ontwikkelde ratio, die ook innerlijke critici met zich meebracht, me vertelde dat dit ‘nep’ was en dit niet meer paste bij deze levensfase. Ik ging me dus conformeren aan de 3D zienswijze van mijn vriendjes en de volwassenen in mijn omgeving. Jammer achteraf, want Shadowman verrijkte mijn kindertijd. Eenzaam als ik me voelde in die vreemde 3D wereld, was hij de enige die me echt begreep. Iemand die compleet gelijkwaardig was aan mij. Ook zo’n uniek exemplaar. Afwijzingen van anderen werden verzacht, want Shadowman was er altijd en dat wist ik. Als ik me afgewezen voelde, zocht ik troost en comfort bij hem. En nu wees ik hém af.. Maar wellicht was dat wederzijds, want ook hij werd ouder en zijn ego ging zich ongetwijfeld ook ontwikkelen. Zeer waarschijnlijk was hij er nog steeds, maar ik was me er niet meer van bewust.

Op een zekere dag in 2015 verscheen hij weer.. In de donkerste periode van mijn leven sommeerde hij me om niet op te geven! Maar nog steeds was ik me er niet van bewust. Een jaar later is mijn spirituele transformatie proces in gang gezet. Nadat ik in 2017 via mijn werk in contact kwam met de meditatie techniek en het werken met tarotkaarten, ging ik me bewust openen voor Spirit en de hogere dimensies. Na maandenlange intensieve beoefening verscheen Shadowman in een droom in februari 2018. Hij zat achter een laptop aan een tafel met zijn rug naar me toe.. Precies zoals 2 jaar later mijn eerste aanblik van hem was toen ik hem in de fysieke realiteit ontmoette. Ik herkende vrijwel meteen dit déjà vu. Maar nu draaide Shadowman zich om en stelde zich aan me voor.. Shadowman had eindelijk een naam. En nu weet ik wie hij was… Shadowman is mijn Tweelingziel!✨🙏🏼 En vandaag werd me helder dat hij in 5D altijd bij me is geweest. Jarenlang op onbewust niveau, 2 jaar op (semi) bewust niveau en sinds begin dit jaar in de fysieke realiteit!

Dankjewel mijn lieve Tweelingziel! Dankjewel voor je onvoorwaardelijke liefde en de steun die je me gaf, terwijl er niemand anders voor me was 🙏🏼 Dankjewel dat je dat nog steeds voor me bent. Zelfs al triggert je aardse zelf al mijn innerlijke schaduwen. Je energetische naam, Shadowman, heeft nu een diepere betekenis gekregen. Je helpt me letterlijk al mijn schaduwkanten te transformeren! Maar ik heb vandaag besloten om je weer toe te laten in mijn hart als Shadowman, je energetische 5D zelf. We gaan weer vrienden worden! Dit heb ik meegenomen van mijn zesjarige ik.. Je energie maakte me destijds gelukkig en dat kun je, nu ik een volwassene van 36 ben, nog steeds. Welcome back, Shadowman! Welkom terug in mijn hart!🙏🏼✨❤

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: