Over

Angie Wolf

Aquarian Twin Flame

Mijn naam is Angie Wolf. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de maatschappelijke dienstverlening. Daarnaast heb ik de opleiding Zijnsoriëntatie afgerond en ben ik bezig met het ontwaken van de Sjamaan in mij middels het Vind jouw Spirit programma. Verder ben ik me aan het specialiseren op het gebied van Tweelingzielen en het Aquarius tijdperk.

Ik ben geboren als Nieuwetijdskind van de eerste lichting, waardoor ik reeds met 1 voet in de 5e dimensie ter wereld kwam. Ik bezat bij mijn geboorte al de Aquarius programmering. Doordat mijn leefomgeving, waar ik opgroeide, mij niet de juiste mogelijkheden tot ontwikkeling op dit gebied bood, heb ik dit pas later ontdekt.

In 2016 is er bij mij een transformatieproces in gang gezet naar aanleiding van de vroeggeboorte van mijn ‘Spirit baby’ 🦋 Opeens herinnerde ik me wie ik was en wat mijn taak op aarde was. Dat er wel degelijk meer is dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen. Dat het leven uit meer bestaat dan globaal gezien domweg eten, drinken, werken voor de kost, af en toe op vakantie gaan of een uitstapje en plezier maken.. Dat er achter alles, wat zich op je levenspad manifesteert, een reden zit.. Dat het leven een hoger doel heeft dan consumeren en materialisme. Mijn kijk op het leven veranderde totaal. Veel puzzelstukjes vielen op zijn plek! Oude opgedane overtuigingen bleken niet (meer) te resoneren met mijn waarheid. Mijn kanaal naar andere spirituele dimensies was geopend! Om mijn authentieke zelf te leren ontdekken en volledig tot bloei te brengen ben ik in 2018 begonnen aan de opleiding Zijnsoriëntatie. Hier is een wereld voor me open gegaan…

Mijn spirituele ontwikkeling ging in sneltreinvaart omhoog, nadat ik begin 2020 mijn Tweelingziel ontmoette. In één klap werd ik in de 5e dimensie gezet. Alle diepere lagen, die nog afgepeld mochten worden, kwamen omhoog. En ook al mijn talenten op het mediamieke gebied, die voorheen nog in het verborgene lagen.. Een zeer intense, pijnlijke, maar prachtige reis naar een harmonieuze union was in gang gezet!

In mijn blogs kun je informatie over Tweelingzielen en de 5e dimensie vinden. Op basis van mijn eigen ervaringen. Door deze te delen hoop ik anderen te kunnen inspireren en een steuntje in de rug geven in het Tweelingzielen proces.

Heb jij ook je Tweelingziel ontmoet en ben je geïnteresseerd in een reading of wil je aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met mij op!

Liefs Angie

  • Ben je geïnteresseerd in Sjamanisme en/ of vind je het interessant om mijn collectieve Tweelingzielen readings te volgen? Dan kan ik je aanraden om ook lid te worden van mijn besloten Facebook groep ‘Wolf Spirit 🐺 (Sjamanisme en Tweelingzielen)’

https://www.facebook.com/groups/202720154784941/

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: