Blog

Mercurius retrograde

Lieve lezers, Het is al een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. De laatste weken hadden andere zaken voor mij voorrang. Zo was ik bezig met de afronding van het Vind jouw Spirit programma, waarvan we gisteren met onze groep de afsluitende ceremonie hadden. En daarnaast ben ik druk in de weerMeer lezen over “Mercurius retrograde”

Thuiskomen bij jezelf

Lieve lezers, Thuiskomen bij jezelf.. Een term die Avalon veelvuldig noemt tijdens de 1e inwijding van de Quoto Kuna, welke ons verbindt met de Pleiaden en de sterrenstelsels. Veel zielen van lichtwerkers zijn afkomstig van de sterren of andere planetaire afkomst. Hierdoor voelen ze zich vaak anders dan hun meer ‘menselijke’ soortgenoten en groeien danMeer lezen over “Thuiskomen bij jezelf”

Rust

Lieve lezers, We hebben het allemaal op zijn tijd nodig.. Rust. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Tussen het begeven in en gericht zijn op de buitenwereld en het naar binnen keren. Als Lichtwerker en Sjamaan hebben we dit wellicht meer nodig dan anderen. Als Lichtwerker en HSP’er, zoals ik ben, absorbeer je veelMeer lezen over “Rust”

Mosoq Karpay

Lieve lezers, Afgelopen zondagavond heb ik tijdens de Leeuwenpoort (8-8 ) de Mosoq Karpay ondergaan. Karpay betekent in Quecha, de taal van de Q’eros uit Peru, ” inwijding.” Middels de Mosoq Karpay ontvang je de coderingen uit de Zonneschijf van Aramu Muru. In deze blog wil ik jullie wat vertellen over mijn persoonlijke ervaringen metMeer lezen over “Mosoq Karpay”

Hoe de ontmoeting met mijn Tweelingziel de Sjamaan in mij ontwaakte..

Lieve lezers, De afgelopen weken heb ik veel zelfevaluatie gedaan. Gekeken naar waar ik vandaan kom, hoe ik er nu voor sta en wat ik nog wil bereiken. Dit riep bij mij veel herinneringen op aan de periode net na de ontmoeting met mijn Tweelingziel. Alhoewel ik me daar toen nog niet zozeer van bewustMeer lezen over “Hoe de ontmoeting met mijn Tweelingziel de Sjamaan in mij ontwaakte..”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: