De kracht van manifestatie

Lieve lezers,

Naar aanleiding van een Sjamanistische reis via Zoom gisteravond deed ik inspiratie op voor weer een nieuwe blog. Iets wat ik een half jaar geleden heb gemanifesteerd kwam nu in een duidelijk beeld bij me naar boven. Ik voelde dat het nu de tijd is om hiermee aan de slag te gaan. Vandaar dat ik me in deze blog wil verdiepen in het onderwerp ‘manifesteren ‘.

Manifesteren kun je leren. Maar hoe doe je dat? Nou, ik heb in ieder geval genoeg ervaring met hoe het níét werkt 😉 Ik ben opgevoed met het idee dat wanneer je iets wilt, je er dan hard voor zou moeten werken. Dat niets je op een presenteerblaadje wordt aangereikt. Voor niets gaat de zon op, maar de rest zal je toch zelf moeten doen. Deze denkwijze is natuurlijk wel heel erg 3D. Manifesteren aan de hand van de spirituele wet van aantrekkingskracht heb ik pas in 2018 bewust toegepast. En nog bleef ik nog lang in oude, vastgeroeste patronen rond hangen. Ik herinner me een trainingsdag van mijn studie Zijnsoriëntatie nu ongeveer een jaar geleden. Ik deed een soort evaluatie oefening waarin ik de balans opmaakte van wat ik tot dusver had bereikt op zakelijk gebied en wat ik nog wilde bereiken. Ik, ijverig en ambitieus als ik ben, had al een hele strategie uitgedokterd. Mijn droom was namelijk al jaren om een eigen coaching praktijk te beginnen. Dus ik somde daar doodleuk alle stappen, die ik ging nemen om dit te realiseren, één voor één op. Totdat mijn docent mij afremde en begon over ‘loslaten ‘. Dat woord voelde toentertijd als een vloek voor mij.. Ik was dan ook nog lang niet zover in mijn ontwikkeling als dat ik nu ben. Dit was totaal nieuw voor mij. Mijn docent gaf mij dus het advies om los te laten, een stapje terug te doen en te zien wat er op mijn pad komt. Ook daar was ik het natuurlijk helemaal niet mee eens. ‘Ja zeg! Als ik hier met mijn armen over elkaar achterover ga leunen, komt die coaching praktijk zeker vanzelf naar me toe??! Ik weet niet hoe dat met jou zit, maar de leeftijd, dat ik nog in sprookjes geloofde, ben ik nu toch wel ruimschoots gepasseerd. Ik ben 35.. geen 5,’ was letterlijk mijn reactie 😂 Het moge duidelijk zijn dat ik een jaar geleden nog erg sceptisch was ten aanzien van ‘the Law of Attraction’. Ik zat toen nog erg vastgeroest in 3D overtuigingen en denkpatronen. Ik was bovendien al helemaal te nuchter om in ‘sprookjes ‘ te geloven. Dit veranderde overigens in één klap toen ik begin dit jaar mijn Tweelingziel ontmoette. Dit was wel zo’n bijzondere, spirituele ervaring.. Als dit werkelijk bestond, zou immers álles mogelijk zijn…😉

Ook ten aanzien van mijn Tweelingziel zette mijn oude patroon van hard moeten werken om de connectie te laten slagen zich voort. In principe is dit ook zo, maar in dit geval gaat het om innerlijk werk ipv heel doelgericht en attached naar de ander toe je moves te maken.. Hier ben ik door ‘schade en schande ‘ wijzer in geworden. Al is niets fout, maar juist een belangrijke les in het afwerpen van oude patronen en overtuigingen. Wat ik wel heb kunnen loslaten is een idee over een nieuwe vorm van huisvesting dat afgelopen voorjaar in mijn gedachten op kwam. Ik kreeg namelijk heel sterk het verlangen om me aan te sluiten bij een spirituele woongroep, waar ik meer gelijkgestemden zou ontmoeten. Een dergelijke setting zou me meer mogelijkheden bieden om mijn hart nog meer te openen en me bevrijden van een omgeving met mensen, die voornamelijk op een 3D level in een lagere energie vibreren. Maar ik voelde dat het nog niet de juiste tijd was om deze stappen te nemen. Natuurlijk heb ik wel alle voors en tegens afgewogen, maar ik zag vooralsnog teveel bezwaren, dus ik kwam er niet uit. Op een gegeven moment besloot ik het los te laten en erop te vertrouwen dat Spirit iets op mijn pad zou brengen, wanneer de tijd daar rijp voor zou zijn..

Volgens de Sjamanistische leer (het medicijnwiel) worden in het voorjaar de zaadjes geplant. Gemanifesteerd dus als het ware. In de zomer laat je ze rusten en groeien door Moeder natuur haar gang te laten gaan. En in de herfst zijn ze klaar om te worden geoogst. Dan kan hetgene, wat je hebt gemanifesteerd, in de praktijk tot uiting worden gebracht. Manifesteren is dus niet je ergens hardnekkig in vastbijten en maar blijven duwen en trekken. Dat levert enkel frustratie op en uiteindelijk boek je vaak ook nog niet het gewenste resultaat. Je neemt dan vaak overhaaste beslissingen en dat is nooit handig. Wanneer je bijvoorbeeld in juli een appel van de boom trekt, is deze nog niet rijp, dus erg wrang en niet lekker. Om even in de termen van het oogsten te blijven praten 😉 Zo gaat dit ook met het manifesteren van doelen. Great things take great time! Maar nu kwam gisteravond tijdens de Volle maan dit idee omtrent de spirituele woongroep weer omhoog. De aanleiding was een bericht op Instagram over dit onderwerp, waarvan ik meteen voelde dat dit resoneerde en mijn hartchakra deed gloeien. Een gelukzalig gevoel kwam over me heen. Hieraan voelde ik dat het klopte! Tijdens de Sjamanistische reis werd de informatie door Spirit nog eens verduidelijkt! Ik weet nu wat de eerste stappen zijn, die ik moet nemen. De rest laat ik aan Spirit over. Als dit daadwerkelijk is voorbestemd, zal op de juiste tijd het pad voor mij worden vrij gemaakt en zal ik weten welke stappen ik moet nemen. En welke juist niet. Wanneer je iets loslaat in de buitenwereld, komt het op het juiste moment vanzelf naar je toe! Dit geldt niet alleen voor je Tweelingziel, maar voor je wensen en verlangens op alle gebieden van het leven.

Tot slot wil ik nog een belangrijke tip meegeven voor het manifesteren en dat is; denk in overvloed ipv in gebrek! Gebruik positieve affirmaties en geloof erin met al je overtuigingskracht. Spreek in termen als ‘Ik ben’ en ‘Ik heb’ ipv ‘Ik wil.. Ik hoop.. Ik wens ‘ Bij dit laatste denk je in termen van gebrek. Je hebt iets (nog) niet. Hiermee zend je gebrek het Universum in en trek je nog meer gebrek aan. Stel; je wilt een harmonieuze relatie met je Tweelingziel. Denk en praat in termen alsof je dit al hebt. En in wezen is dat ook zo, want op 5D level hebben jullie al een relatie.. Deze is er altijd al geweest en zal er ook altijd blijven. Maar ook op alle andere gebieden van het leven, denk in overvloed! ‘Ik ben rijk’ ipv ‘Ik wil rijk worden.’ Overvloed trekt overvloed aan. Visualiseer, mediteer en probeer het je zo levendig mogelijk voor te stellen.. Alsof je wens al in vervulling is gegaan! Dat is de kracht van manifestatie! ✨🙏🏼

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: