Hoe de ontmoeting met mijn Tweelingziel de Sjamaan in mij ontwaakte..

Lieve lezers,

De afgelopen weken heb ik veel zelfevaluatie gedaan. Gekeken naar waar ik vandaan kom, hoe ik er nu voor sta en wat ik nog wil bereiken. Dit riep bij mij veel herinneringen op aan de periode net na de ontmoeting met mijn Tweelingziel. Alhoewel ik me daar toen nog niet zozeer van bewust was, is dat het moment geweest dat ik in mijn zielsmissie als Sjamaan ben gestapt. Hier wil ik jullie in deze blog wat meer over vertellen. Het is namelijk best interessant hoe mijn kijk op het leven en mijn interesses plotseling begonnen te veranderen.

Ik heb mijn Tweelingziel ontmoet op 20 februari 2020. Dit is allereerst al een bijzondere datum, omdat deze het Meestergetal 2222 draagt. Dit staat o.a. voor bouwen en samenwerken. In ons geval was dit het opbouwen van en werken aan onze gezamenlijke zielsmissie. Na een paar ontmoetingen kwam er een ‘georganiseerde separatie’ , zoals ik dit wel eens noem, op ons pad. Het land ging namelijk vanaf 15 maart tot begin juni in lockdown vanwege het corona virus. Dit betekende dat ik hem tot eind juni niet in fysieke bijeenkomsten zag. Zoals ik wel eens eerder heb verteld, was dit precies volgens ons Hogere Plan. Zo hadden we beiden ruim de tijd om alle veranderingen in ons energiesysteem en alles dat onze ontmoeting had los getrild, te transformeren en integreren. Zo’n ontmoeting met de andere helft van je Ziel zet namelijk je hele leven op z’n kop. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn als ervoor. Dit was een pittig proces, waarin alle innerlijke kind wonden naar boven kwamen en ik daarnaast ook heel veel pijn van mijn Tweelingziel heb gedragen en voor hem heb getransformeerd. Naast deze momenten heeft het ook héél veel moois in gang gezet. En dat is waar ik jullie nu meer over wil vertellen.

Ik realiseerde me tijdens de Ñusta Karpay inwijding namelijk dat ik zo rond maart 2020 al ben begonnen met de voorbereidingen op het uitvoeren van Sjamanistische rituelen! Ik was toen helemaal nog niet op bewust niveau met Sjamanisme bezig, maar ik kreeg ineens de drang om veel de natuur op te zoeken. Ik ontwikkelde een buitengewone interesse voor natuurfotografie en het maken van hartjes met bloemen en bloemblaadjes 🌸🌹 Ik snapte er niets van. Daar zat ik dan, 35 jaar oud, als een verliefde puber hartjes achter te laten in de natuur.. Ik leek wel bezeten of op zijn minst zwaar geobsedeerd 🤣 Ook zag ik ineens de schoonheid in van stenen. Waar ik daar voorheen gewoon aan voorbij zou lopen, begon ik ineens de drang te krijgen om stenen te verzamelen. Ik nam eerder al wel eens sporadisch een mooie, uniek ogende steen mee wanneer ik op vakantie was, maar nú kwam ik overal mooie stenen tegen. En ik raapte ze op alsof het goud was. Ik genoot ook veel meer van de natuur in het algemeen. Voor het eerst zag ik ons Pachamama, Moeder Aarde, als een prachtige planeet. De lucht leek meer helderblauw, het groen van de bomen, struiken en gewassen leek intenser van kleur te zijn en de geur van bloemen kwam versterkt bij mij binnen. Lange tijd heb ik gedacht dat de corona lockdown hierachter de verklaring was. Doordat veel mensen thuis werkten, scholen en veel winkels en bedrijven gesloten waren, was er minder verkeer op de weg. Ook was er veel minder vliegverkeer. Dus de CO2-uitstoot en verontreiniging was een stuk minder, waardoor er schonere lucht ontstond. Dit leek me een plausibele (3D) verklaring. En dat hartjes maken en stenen verzamelen? Tja, je moet toch wát doen als je dag in, dag uit thuis zit en alle muren op je afkomen… Dan ga je zeer waarschijnlijk uit pure verveling maar dit soort gekkigheid verzinnen, dacht ik 🤣 Dus ja, ook daar had ik een aardse verklaring voor, buiten het feit om dat ik wist dat ik mijn Tweelingziel had ontmoet en dat die zeer waarschijnlijk de hopeloze romanticus in mij naar boven haalde. Maar nog steeds ging er geen belletje rinkelen dat hier een link lag met het Sjamanisme 😉

Mijn eerste bloemen hart 💜

Dat kwam pas maanden later. Ik kan me niet meer precies herinneren wanneer, maar waarschijnlijk was het vorig jaar rond deze tijd dat ik bij een maanreading op YouTube van Avalon terecht kwam en ik haar ging volgen. Ik ben haar later ook gaan volgen op Instagram. Haar spontaniteit en gedreven enthousiasme waarmee ze haar werk uitvoerde sprak me aan. Ook was ik in de eerste instantie erg gemotiveerd in het leren werken met de energie van de Maan. Meeleven en manifesteren aan de hand van de maancyclus. Dat wilde ik graag leren. Zodoende heb ik vorig jaar herfst een aantal keren een Womb rite en Womb blessing (Sjamanistische reizen gericht op het opschonen en helen van het baarmoedergebied) via haar site besteld om te doen op de dagen van de Nieuwe- en de Volle Maan. Hiervan heb ik veel opgestoken. Zo ook van het werken met het Medicijnwiel. Het planten van zaadjes, het laten groeien en het oogsten aan de hand van de vier seizoenen. Al kon ik toen al die rituelen nog niet helemaal plaatsen, raakte mijn interesse steeds breder georiënteerd. Zaadjes planten, verzorgen en oogsten in 3D, de aardse dimensie, kwam me in ieder geval niet onbekend voor, aangezien ik ben opgegroeid op een boerderij. Dit heb ik dus van jongs af aan al meegekregen en weet ik dan ook voldoende van af. Dit speelde zeker mee in het wekken van mijn interesse voor deze methode van werken. Na het doen van de Sjamanistische reizen in audiobestand, heb ik na een tijdje een aantal keren live meegedaan via Zoom. Op een gegeven moment opperde Avalon dat ze het Vind jouw Spirit programma wel iets voor mij vond, omdat ze duidelijk een Sjamaan (in de dop) in mij zag. Ik was nog niet meteen helemaal overtuigd, want ik was destijds nog niet zover ontwaakt in mijn zielsmissie dat ik dat kon zien en voelen. Ik heb het ook niet meteen afgewezen, want het sprak me zeer zeker wel aan. Maar om het zelf te doen?? Daar twijfelde ik nog over of dat wel voor mij was weggelegd.

Nog eentje uit de lente van 2020💛

Na verloop van nog geen twee maanden was ik 180 graden gedraaid! Een aantal gesprekken en visualisatie oefeningen met mijn Tweelingziel gaven voor mij de doorslag. Door een aantal subtiele uitspraken die hij liet vallen tijdens een Boom visualisatie oefening, hoorde en zag ik hoe hij zijn Sjamanistische dood beschreef en in afwachting was van zijn wedergeboorte. Hoe hard hij aan het werk was met de voorbereiding. Een aantal weken later, ergens halverwege december, kwam dit nogmaals ter sprake. Hij deed een uitspraak over dat hij in de winter altijd in een soort van rustperiode ging en in het voorjaar weer actief bezig ging met het starten van nieuwe projecten. Alle kennis, die ik had opgedaan via de Sjamanistische reizen, kwam meteen bij mij naar boven! Onbewust werkte hij precies volgens het Medicijnwiel!! Waauw!! Ik was meteen laaiend enthousiast!! 🤩🙏🏼 De winter, het Noorden op het Medicijnwiel, is namelijk de rustperiode. Het naar binnen keren van de energie en het integreren van hetgeen je in de herfst hebt geoogst. In de lente, Oosten op het Medicijnwiel, vangt er weer een nieuwe cyclus aan. Maar, om even terug te komen op mijn verhaal, wat ik hiermee wilde zeggen is dat ik het vanaf dát moment zeker wist dat ik het Vind jouw Spirit programma moest gaan doen!! Ik kreeg opeens heldere beelden door over onze gezamenlijke zielsmissie als Sjamaan! Dat we beiden een Sjamaan in de dop waren! Enthousiast als ik ben heb ik hem dat meteen in geuren en kleuren verteld 😁 Met een vergelijkbaar enthousiasme als dat Avalon bij mij met het idee kwam om een onderneming op te zetten als Sjamaan. En net als ik toen reageerde ook hij wat verbaasd, wat twijfelend. Maar goed, mijn intentie was ook niet meteen om hem over de streep te trekken. Ik sprong enkel heel enthousiast in op zijn verhaal door mijn ingevingen te communiceren. Spirit sprak door me heen en ik sprak het uit, waarmee het zaadje bij mijn Tweelingziel is geplant. Tegelijkertijd was bij mij nu definitief het zaadje voor mijn onderneming als Sjamaan geplant. Ik wist het nu honderd procent zeker; zodra de mogelijkheid er was, ging ik me inschrijven voor het Vind jouw Spirit programma. Ik heb dan ook geen moment meer getwijfeld. Dit was mijn zielsmissie! Ik zag het nu heel helder! Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels ben ik alweer ruim 2 maanden bezig en heb ik mijn eerste Inca inwijding erop zitten!

Én nog één 😂🌼

En nu komen we meteen weer terug op de bloemen, de stenen en het vormen van hartjes 😉 In het Sjamanisme werken we namelijk heel veel met stenen. De Khuya’s in onze Mesa, onze medicijnstenen die elk verbonden zijn aan een chakra en de Ñusta’s, de Khuya’s waar we onze hucha in blazen en afvoeren, Khuya’s waarmee we rituelen uitvoeren zoals het maken van een Apacheta.. Ook werken we veel met bloemen en dan voornamelijk rozen en vormen we hartjes met kaarsen, stenen of bloemen. Dus ja, toen wist ik ook meteen waardoor ik na de ontmoeting met mijn Tweelingziel me opeens zo aangetrokken voelde tot rituelen met bloemen en het verzamelen van stenen 😉 Een mooie, interessante gewaarwording hoe ik onbewust op intuïtieve wijze na onze ontmoeting meteen mijn eerste voetstappen op het pad van de Sjamaan ging zetten!! 🙏🏼

En eentje van 2021, gemaakt tijdens één van de Ñusta Karpay rituelen 🌹

Uiteraard volgen er nog véél meer 😉 Ik ben nu vorige week begonnen aan de tweede Inca inwijding, de Munay-Ki, waarin we meer actieve stappen in de buitenwereld zullen gaan zetten! Een spannende, maar leuke periode!

Oké, de laatste 😉❤

I’ll keep you updated! 🍀

Afgelopen donderdag heb ik overigens zelf ook een reading opgenomen en geüpload op mijn YouTube kanaal. Een Tweelingzielen reading met boodschappen vanuit het Divine Masculine collectief en een korte uitleg over een Sjamanistisch ritueel, dat ik gedaan heb. Mét rozen! 🌹

https://youtu.be/PJaqvoU-fUQ

Liefs Angie Lalua

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: