Werken met de kracht van totemdieren en symbolen

Lieve lezers,

Inmiddels zit ik met het Vind jouw Spirit programma alweer bijna op de helft van de tweede inwijding, de Munay-Ki. In totaliteit doorlopen we 9 rites in 9 weken tijd. Momenteel ben ik bijna aan het einde van de 4e rite, de Kawaq rite, oftewel de rite van de Ziener. Ik merk dat deze heel krachtig is. Het effect van deze rite merkte ik vrijwel meteen al. Wellicht helpt het ook dat ik me meteen actief heb verbonden met de energie van Black Elk (Zwarte Eland). Deze Indiaan was de laatste Ziener van de Sioux- Oglala stam van de Lakota’s. Ik heb Black Elk bij aanvang van de ceremonies aangeroepen en hem om hulp gevraagd bij het versterken van de Ziener in mij.

Zo werd ik afgelopen woensdag richting de stad geleid. Sinds ik bezig ben met het ontwaken van de Sjamaan in mij ben ik meer open gaan staan, dus ik stond niet meteen te springen om na een werkdag me ook nog eens in een druk winkelcentrum te begeven. Dit vanwege de vele prikkels en energieën. SoLow, de winkel waar ik heen werd geleid, is ook nog eens een drukke kleurrijke winkel, waar je gemakkelijk overprikkeld kunt raken. De positieve kant van deze winkel is dan weer dat deze echt van alle markten thuis is. Je kunt er veel spullen en hebbedingetjes vinden, die elders niet verkrijgbaar zijn. Vandaar dat ik toch een duwtje kreeg om een bezoekje aan deze winkel te brengen. Ondertussen kreeg ik aanwijzingen over hoe ik mijn energieveld kon beschermen tegen energieën van buitenaf. Door een bubbel van wit licht om me heen te visualiseren en zo min mogelijk op de mensen om me heen te letten. Door mijn energie naar binnen te richten en de focus op mezelf te houden. Wanneer jij je in een drukke omgeving begeeft of energieën om je heen hebt, die niet prettig aanvoelen, kan ik je aanraden om dit ook toe te passen. Het beste is om drukke plekken zoveel mogelijk te vermijden als HSP ‘er en/of lichtwerker zijnde, maar we ontkomen er niet altijd aan.

In ieder geval is het allemaal de moeite waard geweest, want ik kwam thuis met een paar mooie elementen, die mijn kracht helpen te versterken. Allereerst zag ik een leuke haarband in Jaguar print, die een uitstekende match is met mijn favoriete jurk, in eenzelfde print 🐆 Otorongo Jaguar is een totemdier, welke verbonden is aan het Westen van het Medicijnwiel en je helpt om je vrouwelijke kracht en intuïtie te activeren en versterken. Jaguar heeft een sterk ontwikkeld instinct en beweegt zichzelf op intuïtieve wijze onbevreesd in de richting van haar doel. Ook wanneer dit in de buitenwereld nog niet zichtbaar is, durft Jaguar moedig die stappen te ondernemen, die nodig zijn om daar te komen. Dit geldt ook voor onze Tweelingzielen reis. Soms zijn er in deze aardse dimensie nog geen stabiele resultaten, die wijzen in de richting van een Union, zichtbaar. Zelfs al voel je je tweelingziel in energie wel heel sterk en heb je ook heldere beelden van jullie toekomst samen gezien. Jaguar zegt dat je hierop mag gaan vertrouwen en voor jezelf de stappen mag gaan zetten om die stabiliteit in je leven alvast voor jezelf te creëren en attachment richting je tweelingziel los te laten. Het komt allemaal goed op het juiste moment. In mijn Otorongo Jaguar jurk voel ik mij stralend en krachtig, een echte Divine Feminine! ❤🐆 Een liefdevolle, zachte kracht van binnenuit. Ik merk zelfs dat ik op straat ook door veel voorbijgangers word gegroet (en word nagekeken door de heren, maar helaas voor hen ben ik al gereserveerd 😉😁). Gewone simpele dingen zoals een jurk en haarband met print van een totemdier of een t-shirt met afbeelding van een totemdier erop helpen je al om je met de kracht van dit dier te verbinden. Ga er echter niet actief naar op zoek, maar laat het dier je roepen. Wanneer het je gaat opvallen dat een bepaald dier vaak in je dagelijks leven verschijnt, is dit een teken dat dit dier je uitnodigt om met zijn energie samen te werken. Misschien zie je de laatste tijd overal plaatjes van een leeuw, tijger, slang of een wolf bijvoorbeeld. Voel dan wat dit dier bij je oproept aan zijnskwaliteiten. Verbind je met deze energie. Dit hoeft niet specifiek door kledingstukken met een symbool van dat dier te kopen, maar kan ook door een decoratie beeld te kopen. Zo heb ik onlangs een mooie goudkleurige leeuw gekocht. Leeuw staat voor (innerlijk) leiderschap en is tevens het sterrenbeeld van mijn Tweelingziel, dus voor mij heeft de Koning van de Jungle nog een extra betekenis 🦁 Hieronder een kleine greep uit de selectie van totem- en krachtdieren en hun zijnskwaliteiten, waarmee je je kan verbinden dmv deze dieren:

🐆 Otorongo Jaguar; Vrouwelijke kracht en varen op je intuïtie

🦉 Uil; Wijsheid, innerlijke visie

🦅 Adelaar; Divine Masculine, de mannelijke energie binnenin jou

🦁 Leeuw; (Zelf) leiderschap, kracht

🦚 Pauw; trots, zelfliefde, jezelf durven te laten zien

🦜 Papegaai; communicatie, je eigen waarheid durven spreken

🐺 Wolf; Werken en leven zowel in groepsverband als individueel. De juiste balans tussen op jezelf zijn als in verbinding met anderen.

Natuurlijk zijn er nog véél meer totemdieren en krachtdieren, maar als ik deze allemaal ga benoemen, wordt het wel een hele lange waslijst. Dus ga ook vooral op je eigen intuïtie af en voel wat een bepaald dier, die je pad kruist, bij je oproept.

Goed, we gaan weer even terug naar de winkel 😉 Wat ik hier namelijk ook vond, en dat was waarvoor ik er eigenlijk heen ging, waren Face painting stiften! Jaa, je raadt het goed; ik was van plan om te gaan schminken! Bij veel Indianen stammen is het de traditie dat ze symbolen en tekens op hun gezicht maken om hier kracht uit te halen. Dit mocht ik ook gaan doen tijdens mijn ceremonies. Ik hoorde dat ik 3 stiften mocht kopen. Een paarse om mijn derde oog chakra mee te tekenen, om mijn innerlijke visie te versterken. Een gele om de symbolen van de zon en de maan mee te tekenen, om mij te verbinden met Vader Zon en Grootmoeder Maan en de masculiene en feminiene energie binnenin mij extra kracht bij te zetten. En ten slotte een roze voor de hartopening en hartsverbinding en om de liefde tussen mij en mijn Tweelingziel nóg meer te laten stromen. 💛💜💞

Na het tekenen van mijn derde oog chakra merkte ik meteen al een duidelijk effect! In de nachten erna kwamen er meer heldere boodschappen door via mijn dromen en kreeg ik heldere inzichten binnen. Het verbaasde me echt hoe krachtig dit soort simpele dingen werken. Dat had ik vooraf niet kunnen bedenken. Ik was er eerst wat sceptisch over en zag het vooral als iets leuks om erbij te doen tijdens een ceremonie. Ik had er verder niets van verwacht. Zo zie je maar weer, wanneer je geen verwachtingen ergens over hebt, kun je nog wel eens positief verrast worden! Dit geldt ook voor je Tweelingzielen reis! 😉 Laat verwachtingen over wanneer en hoe jullie in Union of opnieuw in contact komen los en laat het op een natuurlijke manier ontstaan. Zonder er druk op te leggen. Ook dit is een belangrijke les, die ik de afgelopen weken mocht leren! Met deze wijze les sluit ik deze blog af. Veel liefs en tot de volgende keer! 🐆🍀

😘 Angie Lalua

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: