Tweelingziel symbolen in de picture

Lieve lezers,

Ja ik weet het.. Ik heb al eerder een blog gewijd aan de communicatie met je Tweelingziel aan de hand van symbolen en synchroniteiten. Deze blog zal dan ook minder theoretische uitleg bevatten, aangezien ik dat in een vorige blog allemaal al heb beschreven. De theorie hebben jullie al gehad, nu ga ik het in de praktijk brengen 😉

Dit ga ik doen door de symbolen en synchroniteiten visueel te maken aan de hand van foto’s, die symbolische communicatie bevatten. Ik ben me al 2 jaar voordat ik mijn Tweelingziel in de fysieke realiteit ontmoette bewust geworden van communicatie door middel van symbolen, dubbele getallen en synchroniteiten. Maar pas sinds kort ben ik op het idee gekomen om dit te fotograferen, zodat ik voorbeelden kan laten zien aan een ieder die in dit onderwerp geïnteresseerd is. Sinds ik me bezig houd met fotografie van symbolen, stuurt het Universum ook steeds meer symbolen op mijn pad. Vooral deze week ‘regende ‘ het symbolen overal waar ik kwam! Hier volgt een greep uit de selectie..

Ik begin met het, naar mijn mening, allerbeste en meest duidelijke Tweelingziel symbool ooit.. ‘Twin Flames ‘ in de letterlijke betekenis van het woord!! Helaas was deze wel moeilijk te fotograferen, waardoor ik maar 1 ‘twin flame’ op de foto kreeg, terwijl ik door mijn eigen ogen in alle kaarsjes een dubbele vlam zag. Natuurlijk hadden de kaarsjes in werkelijkheid maar 1 vlammetje, maar door de weerspiegeling van het glas zag je er twee😉 Hierin schuilt ook nog eens het symbool van het spiegelen. Iets dat Tweelingzielen natuurlijk als geen ander naar elkaar doen over en weer!

Deze heb ik bij mijn eerdere blog over symbolen ook al geplaatst, maar ik blijf hem zo goed vinden dat ik vind dat hij zeer zeker een plaats in het rijtje van voorbeelden verdient! 😁 ‘U nadert een Tweelingzielen portaal!‘ Jawel, de alom bekende Twinflamecode 1111. Laat dit verkeerslicht nu net in de buurt zijn van een plek waar ik de mijne vaak ontmoet 😉 Iedere keer wanneer ik dit verkeerslicht op groen zie staan, gaat onze connectie weer richting een ‘next level ‘. Dat is voor mij de symboliek hier achter. Deze code staat dan ook voor een ‘Tweelingziel portaal ‘.

Een bevestiging van het Universum op een moment dat ik nog vol twijfel zat, omdat mijn buitenwereld totaal niet resoneerde met mijn binnenwereld. Spirit wilde me even laten weten dat ik mijn Tweelingziel toch écht niet voor ‘Jan met de korte achternaam’ in deze incarnatie in aardse vorm heb ontmoet 😁 Dit was voor mij dan ook echt een steuntje in de rug op dat moment!

Witte duiven in paren! Al nemen deze twee op de foto het wel héél letterlijk😉 Deze symboliek kan overigens ook in de vorm van andere dieren. Mijn Tweelingzielen totemdier is de (tortel)duif. Een klassiek Tweelingzielen symbool is een paar witte zwanen.. met hun kopjes tegen elkaar aan en de halzen in de vorm van een hart. Hiervan zag ik overigens vandaag ook nog een symbool op een kalender in de boekhandel. Maar deze lag bij de kassa, dus ik vond het iets te opvallend om dat te fotograferen.

Wat ik wél kon fotograferen zonder dat het teveel op viel, was deze kaart! Het was het eerste waar mijn oog op viel toen ik de winkel binnen stapte. En ik wilde de foto bijsnijden, omdat het mij in de eerste instantie om de bovenste kaart ging. ‘Hoera, een Tweeling(ziel)!’ Maar toen zag ik plots dat de onderliggende kaart ook een mooie, doeltreffende boodschap had.. ‘P.s. I love you!’

Tot zover een greep uit mijn collectie van foto’s met Tweelingziel symbolen. Nu heb ik nog meer leuke en zelfs hilarische foto’s in dit kader, maar deze houd ik ivm privacyredenen en mogelijke herkenbaarheid voor mezelf😁 Ik vond het in ieder geval erg leuk om aan de hand van foto’s over dit onderwerp te schrijven! Ik hoop dat jullie het ook als leuk en leerzaam hebben ervaren. Let er maar eens op wanneer je in jouw dagelijks leven van dit soort symbolen en synchroniteiten tegenkomt.. Nee, je verbeeldt je het niet en het is écht geen gevalletje ‘puur toeval’ 😉 Wanneer je dit door hebt en er voor open staat, zal het Universum steeds meer tekens op je pad sturen! Tot de volgende keer!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: