Loslaten en je focus verleggen

Lieve lezers,

Uit eigen ervaring weet ik dat het loslaten van je Tweelingziel in de buitenwereld erg lastig kan zijn. In principe is het zelfs onmogelijk, aangezien je in 5D altijd bij elkaar aanwezig bent. Jezelf forceren om niet aan je spirituele wederhelft te denken heeft dan ook geen zin. Zo las ik laatst de doeltreffende quote van de Amerikaanse Twinflame coach en auteur Cassady Cayne ‘Telling yourself not to think about your Twin Flame is like telling a Dolphin not to go into the water.’ Krampachtig proberen om je Tweelingziel uit je hoofd te zetten levert dus enkel maar frustraties op. En ja, ik heb dat al zo vaak geprobeerd. Maar iedere keer wanneer hij niet in mijn gedachten was, stuurde Spirit reminders op mijn pad in de vorm van symbolen en synchroniteiten. Ja, je raadt al waar mijn gedachten toen weer naar afdwaalden.. Grrr!😉😁

Sta jezelf dan ook toe dat je gedachten regelmatig bij je Tweelingziel aanwezig zijn. Accepteer dit van jezelf. De intentie van loslaten in dit proces is dan ook niet ‘de ander uit je hoofd zetten.’ Het gaat er juist om dat je de gehechtheid gebaseerd op angst en wantrouwen loslaat. Dat je stopt met je focus te leggen op het idee hoe jullie relatie er volgens jou in de buitenwereld uit zou moeten zien. Dat je een relatie van romantische aard met je Tweelingziel zou moeten hebben en wel nu meteen bijvoorbeeld. Dat hoeft helemaal niet. Tweelingzielen ontmoeten elkaar in de eerste instantie om een proces van innerlijke zelfheling in gang te zetten en vervolgens samen te werken om het Goddelijke Licht in de wereld te brengen. En als het in jullie zielscontract ligt dat het wél zo moet zijn dat er een fysieke liefdesrelatie uit voortvloeit , komt dat vanzelf wanneer de tijd er rijp voor is. Wanneer er nog geen sprake is van een harmonieuze relatie in 3D, betekent het dat er nog innerlijk werk aan de winkel is. Relax! Er is geen enkele reden om dit te forceren! Nu zul je wellicht denken; ‘Die Angie praat wel lekker makkelijk, was het maar zo simpel..’ Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het in de praktijk net zo simpel is als hoe ik het beschrijf. En nee, het lukt mij ook niet altijd 😉 Wat ik inmiddels wel geleerd heb is om genoeg vertrouwen in de connectie te hebben om het meer te kunnen laten zijn zoals het is. Dat helpt om te ontspannen en de focus terug te brengen bij jezelf. In 5D is je Tweelingziel toch altijd bij je. Je kunt elkaar nooit kwijtraken. Vertrouw daarop en richt je ondertussen op jezelf! Laat los en laat het zich op een natuurlijke manier ontvouwen. Alles gebeurt precies zoals het moet zijn op de juiste tijd!

Keer naar binnen. Mediteer, visualiseer en maak vanuit je hart contact met je Tweelingziel op 5D niveau. Daar zal hij/zij altijd zijn. Wanneer de relatie met jezelf en de onderlinge relatie in je binnenwereld goed is, manifesteert zich dit ook in de fysieke realiteit. Wat ook erg helpend is, althans dat is wat ik heb ontdekt in mijn eigen situatie, is om uiting aan je gevoelens te geven op een creatieve wijze. Om even een voorbeeld te laten zien; Ik ben momenteel veel bezig met creatieve expressie in de vorm van intuïtief schilderen. Uit mijn schilderwerken kan ik naderhand of pas veel later precies uithalen waar ik op dat moment sta in het proces. Ik ga hieronder een paar van mijn schilderwerken laten zien. Wanneer schilderen niet jouw ding is, kan bijvoorbeeld schrijven ook een uitlaatklep zijn. Je zou bijvoorbeeld naar je Tweelingziel kunnen schrijven in de vorm van een dagboek. Zo kun je op een legitieme wijze je gevoelens uiten zonder dit rechtstreeks in de fysieke realiteit te communiceren. Dit kan een effectieve manier zijn om toch je gevoel te kunnen uiten, waardoor er weer ruimte ontstaat. Ik merk bij mezelf, wanneer ik bezig ben met creatieve expressie, dat mijn levensvuur, mijn Kundalini energie wordt aangewakkerd en ik meer in mijn kracht kom te staan. Een liefdevolle, passievolle kracht vanuit mijn authentieke zelf. Vanuit het diepst van mijn hart. Dat Kundalini vuur is ook duidelijk zichtbaar in mijn laatste schilderwerken 😉 Hier een aantal voorbeelden..

Mijn nieuwste werk… De vuurspuwende Kundalini draken! 🐉🔥 Met hun vurige, passionele kracht ademen ze warmte en licht uit in de wereld, waardoor deze in goud verandert.

Vuurwerk!!! ✨ Zo voelt deze scheppende, vurige levenskracht voor mij!

Two hearts on fire! Deze heb ik overigens een aantal maanden voor de ontmoeting met mijn Tweelingziel al gemaakt. Op energetisch niveau was hij al bij me.

Op weg naar een gouden stipje aan de horizon (de zon en de liefde)…

Het stipje aan de horizon is nu een STIP geworden!! In de vorm van een fel schijnende zomerzon met heldere kleuren!

Met deze ‘mini online expositie’ sluit ik mijn blog af! Namasté en tot de volgende keer!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: