Mijn blogs blijven volgen? Dat kan via mijn nieuwe website!

Lieve lezers,

In november heb ik aangegeven te gaan stoppen met het schrijven van blogs voor deze website. Maar nu bedenk ik me net dat ik door alle drukte rondom de organisatie van mijn bedrijf helemaal vergeten ben om hier aan te geven waar jullie me dan nu kunnen volgen 😅 Wie me niet volgt op social media of lid is van mijn besloten Facebook groep “Wolf Spirit (Sjamanisme en Tweelingzielen)” of de “Tweelingzielen tarotgroep ” van Avalon, zal nu wellicht denken dat ik van de aardbodem verdwenen ben 🤣 Niets is echter minder waar 😉 Ik schrijf nog steeds blogs, maar dit doe ik nu op mijn nieuwe website. De website van mijn onderneming als Sjamaan, waarmee ik in november 2021 van start ben gegaan. Mijn blogs heb ik daar wél in een ander jasje gestoken. Het zijn voornamelijk een combinatie van updates over mijn leven en Tweelingzielen proces, bepaalde thema’s waarop ik in haak en mijn inzichten over deel en aansluitend een reading met gechannelde boodschappen voor het Tweelingzielen collectief. Dit is ook zeker de moeite waard om te volgen! Verder vind je op mijn website diverse informatie over Sjamanisme, het Tweelingzielen proces, mijn persoonlijk Tweelingzielen verhaal én natuurlijk de Akasha Kronieken. Mijn eerste activiteit, waarmee ik binnen mijn bedrijf van start ben gegaan, is namelijk het aanbieden van Akasha Kronieken readings. Wellicht vraag je je nu af wat dit precies inhoudt en wat je hiervan kunt verwachten. Uitgebreide uitleg en informatie hierover kun je vinden op mijn website in het menu onder het kopje “Akasha Kronieken”. Wanneer je voelt dat je hier naar toe wordt getrokken, kun je uiteraard een sessie bij me boeken! Informatie over boeking van sessies en tarieven vind je onder het kopje “Mijn diensten. ”

En de link naar mijn blogs/readings vind je via de link hieronder! 😉 Ik hoop dat jullie allemaal met me mee ‘verhuizen ‘ naar mijn nieuwe website en me daar blijven volgen. En wie weet zie ik je bij een Akasha Kronieken sessie! ✨🙏🏼

http://laluawolfspirit.nl/blog-and-news

Liefs Angie Lalua 😘

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: