Mijn Hogere Plan als Sjamaan

Lieve lezers,

Daar ben ik weer! De laatste keer waarschijnlijk, want vanaf december ga ik mijn blogs schrijven op mijn nieuwe site. Waarvan de lanceerdatum trouwens iets later wordt dan vooraf de planning was, aangezien ik nog even het eclipsseizoen mag afwachten om de juiste inzichten door te krijgen. Mijn aanbod gaat namelijk groter en meer allesomvattend worden dan puur een (Tweelingzielen)reading aan de hand van de Akasha Kronieken! Maar om dit de exacte vorm te kunnen geven en ook de definitieve vorm, zodat ik ondertussen niet weer van allerlei aanpassingen hoef te doen, is het wél belangrijk dat ik er op de juiste timing mee start. Dit wil zeggen; wanneer de energie gereed is ( óók bij de klanten die ik voor deze sessies ga aantrekken) en de benodigde inzichten binnen zijn.

We bevinden ons momenteel in het eclipsseizoen. Deze is afgelopen vrijdag van start gegaan met de Volle Maan in Stier met gedeeltelijke maansverduistering. Normaliter is tijdens een Volle Maan de energie meer naar buiten gericht. Een actiegerichte energie, welke je aanzet tot het nemen van doelgerichte, actieve stappen in de buitenwereld om iets los te laten of juist te werken aan een (nieuw) project. Bijvoorbeeld het uitbreiden of invoeren van specialisaties binnen je bedrijf. Om een plan of strategie los te laten of te wijzigen. En dat kan gaan over verschillende facetten in je leven. Wonen, werken, relaties, sociale kringen of activiteiten, enz. Maar tijdens een maansverduistering, die overigens áltijd plaatsvindt tijdens een Volle Maan, is de energie juist meer naar binnen gericht. Vaak, wanneer je al in een natuurlijk ritme zit van meeleven met het Medicijnwiel en de maanfasen, zal je automatisch al bij jezelf al meer de behoefte voelen om naar binnen te keren. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten door innerlijke weerstand om je veel in het sociale verkeer te begeven, door de behoefte om op jezelf te zijn. Dit is nodig om je Gidsen helder te kunnen horen, om inzichten binnen te kunnen laten komen. Deze inzichten kunnen binnen komen door middel van dromen of door een plotselinge heldere ingeving. Ineens wéét je gewoon hoe iets, wat voorheen misschien nog ietwat een mysterie voor je was, in elkaar steekt. Of je weet opeens hoe je iets, waar je lange tijd over hebt getwijfeld, moet gaan doen. Dat is Spirit die tot je spreekt. Maar om deze inzichten te ontvangen is het wél belangrijk dat je open staat. En dat lukt niet wanneer je continu in de weer bent in je buitenwereld, je je in drukke omgevingen begeeft of je steeds in het gezelschap van anderen bent. Dus ook niet wanneer je veel op je telefoon zit en met je vrienden zit te appen. Vooral overmatige blootstelling aan electro magnetische straling blokkeert en beïnvloedt je communicatie met Spirit en haalt je energie omlaag. Goed, ik dwaal een beetje af.. Maar wat ik wilde zeggen is dat er tijdens een eclips vaak heldere inzichten willen doorkomen. Deze inzichten zorgen ervoor dat je verder kunt met iets wat je voor jezelf aan het manifesteren bent. Of ze zorgen voor een doorbraak op een gebied van je leven, waarin je het gevoel had vast te lopen. Soms kan dit ook echt gepaard gaan met een flinke opschudding.

Dat laatste was bij mij niet het geval. Wél voelde ik die sterke behoefte om naar binnen te keren. Ik heb de week voorafgaand aan de Volle Maan en de dagen erna veel inzichten binnen gekregen. Sommige kwamen via heldere dromen binnen en sommige kwamen zomaar tijdens een meditatie of wandeling in de natuur. In ieder geval krijg ik steeds meer een helder en gedetailleerd beeld van mijn Hogere Plan als Sjamaan. Iets waar ik al geruime tijd op word voorbereid. Ook heb ik al veel bewuste en, destijds nog, onbewuste stappen genomen om daarvoor ruimte te maken in mezelf en in mijn omgeving.

Om even in detail te treden; Sinds ik me op het pad van de Sjamaan begeef (en dat is even terug gerekend al vanaf februari 2020 toen ik mijn Tweelingziel ontmoette) lonkt de vrije natuur steeds meer naar me. Het begon met mijn groeiende liefde voor het wandelen in bossen en parken. Zolang het maar groene omgevingen waren, waar ik me kon omringen met alle natuurelementen, zoveel mogelijk rust en zo min mogelijk afleiding van mensen om me heen. Afgelopen voorjaar hoorde ik van mijn gidsen dat ik terug mocht keren naar de boerderij van mijn vader. Naar de voormalige woning van mijn oma, de moeder van mijn moeder, naast mijn vaders huis. En nu ik dit zo opschrijf krijg ik trouwens door dat ik een jaar eerder, in het voorjaar van 2020, opeens een ooievaar in de boom zag zitten tijdens een wandeling door de landerijen daar. Ik voelde toen al heel duidelijk dat deze ooievaar mij een boodschap wilde brengen. In het Madame Lenormand orakel staat Ooievaar voor verhuizing, verandering, vernieuwing en geboorte. Die laatste betekenis is bij een ieder overigens wel bekend. Denk aan de ooievaars in de tuin van een huishouden waar een baby is geboren. Destijds kon ik de boodschap nog niet helemaal plaatsen. Of eigenlijk kreeg ik het al wel door, maar leek het me niet praktisch. Nu heb ik vanaf die tijd tot aan nu veel familekarma mogen helen en doorbreken. Dit heeft gemaakt dat ik met meer liefde en compassie naar mezelf en de relatie met mijn (voor) ouders kan kijken. Waardoor het voor mij nu gemakkelijker is om deze stap te zetten. Het voelt gewoon heel kloppend en alle puzzelstukjes vallen steeds meer op z’n plek. Ik hóór daar gewoon. Dit grondgebied is jarenlang van generatie op generatie eigendom geweest van de familielijn van mijn moeder en ik heb heel veel tekens gehad dat ik dit mag gaan voortzetten. Het is de ideale plek om uit te breiden met mijn onderneming door het geven van healings in de vrije natuur. Ik heb hier de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te leven door mijn eigen biologische groenten, fruit en kruiden te verbouwen. En ik ben omgeven door rust. Ik kan wandelen over mijn eigen grondgebied zonder mensen tegen te komen. Dat is iets wat ik erg fijn vind en wat voor een Sjamaan ook echt nodig is om op te laden. Het healingswerk, het werken met de energie en het open staan vraagt veel van mijn eigen energie. Dus ik heb het nodig om me te kunnen terugtrekken en me te kunnen onttrekken aan een drukke maatschappij, zodat mijn energie weer aangevuld wordt. Opladen in rust en stilte.

Zoals ik in eerdere blogs al verteld heb, ben ik de laatste tijd al actief bezig om mijn leven hierop in te richten. Door sociale contacten, waarin ik geen groeimogelijkheden zie of een positieve stimulans ervaar, te elimineren en minimaliseren en zo ook ‘opgedrongen verplichtingen’ zoals drukke verjaardagen en feestjes. Dit wil overigens niet zeggen dat ik ‘antisociaal ‘ ben geworden. Integendeel; ik vind het nog steeds fijn om me met mensen te verbinden. Iets waar het in mijn werk als Sjamaan ook om draait. Maar dit zorgt er wél voor dat ik in mijn privéleven juist meer tijd nodig heb om op te laden..alleen, in stilte. En dit heb ik er graag voor over. Hierdoor ben ik selectiever geworden in met welke energieën ik me wil verbinden. Ook heeft het mijn kijk op de concepten ‘vriendschap ‘ en ‘relaties’ veranderd. De oude 3D structuren rondom deze thematiek werken voor mij niet meer. Vrijheid om te gaan en staan waar ik wil in contacten is voor mij erg belangrijk. Geen impliciete verwachtingen dat je op regelmatige basis contact hoort te zoeken, om en om bij elkaar op de koffie gaan volgens een vast stramien, de verwachting dat je op elkaars verjaardag komt.. En dan met name wanneer ik het gevoel heb dat het me opgelegd wordt “omdat het zo hoort “.. Nee, dat voelt voor mij veel te beknellend. Het moet vanuit mezelf komen, dus niet “omdat het zo hoort ” , maar ” omdat het voor mij goed voelt”. In 5D zijn contacten veel meer gericht op vrijheid en ongedwongenheid in plaats van de wederzijdse afhankelijkheid, die je in 3D ziet. Ik heb een aantal lieve soulmates ontmoet die hierin met mij op één lijn zitten en ook op spiritueel en intellectueel niveau zijn we een match. Ik hoef geen genoegen te nemen met iets wat niet past. Waarbij ik me zodanig moet aanpassen dat ik van mezelf verwijderd raak. Mijn authentieke zelf kunnen zijn is een grote voorwaarde voor mij in de verbinding met anderen. Hiermee wil ik overigens niet zeggen dat degenen, met wie ik niet match, minder zijn of niet goed genoeg. Ik bekijk niemand met een veroordelende blik en niets is “goed ” of “fout “. Maar het moet wel bij me passen. Bij de persoon die ik nu ben. Wat ik hiermee wil aangeven is dat ik het afgelopen half jaar duidelijke inzichten heb gekregen over dat ik een keuzevrijheid heb in waar ik me mee wil verbinden en dat het stellen van mijn persoonlijke voorwaarden juist een goede daad van zelfzorg is. Gedurende deze ronde op het Medicijnwiel is dit onderhuids ook steeds meer gaan groeien en nu voel ik ook een stevigheid in het kiezen voor mezelf en wat ik wil. Ik heb zoveel meer rust gekregen en mijn leven is meer verrijkt en vervuld. Dit alles brengt de energie steeds meer gereed om mijn “off grid ” leven te manifesteren. Nu ik me heb ontdaan van alles dat me niet meer dient, inclusief bijbehorende overtuigingen.

Een ander mooi inzicht dat ik gekregen heb is dat ik ook rondtrekvakanties met een camperbus zal gaan maken. Dit heb ik al vaak doorgekregen via dromen en ook in mijn nabije omgeving komen er veel campers op mijn pad. Gisteren had ik hierover een gesprek met Avalon, waardoor ik weer herinnerd werd aan het spelen in mijn jeugd op de camping van een oom en tante. Aan hoe ik helemaal “verliefd ” was op de campers die daar stonden. Ik had zelfs een speelgoed camper met poppen en inventaris thuis! Én in de zomervakanties kon ik me dagenlang vermaken met ‘camping spelen ‘ in en rondom mijn eigen tentje, die op het grasveld bij mijn oma stond. Bij mijn toekomstige woning dus! Dat “off grid ” leven zat er van jongs af aan al in. Ik heb een foto hiervan opgezocht en voelde hier nu heel duidelijk “een Sjamaan in hart en ziel ” bij. Vanavond las ik trouwens de Happinez, waarin een interview stond met een geoloog die maandenlang had rondgetrokken in Noorwegen, Zweden en Lapland. Ze vertelde over de inheemse natuurvolkeren die ze had ontmoet, genaamd de Sami. Het woord dat in Quechua (taal van de Q’eros uit Peru) overigens “lichte, positieve energie ” betekent. Dat ze vuurtjes stookte voor de plaggenhut, waar ze logeerde. Toen ik dit las ging mijn innerlijk vuur ook aan. Wéér een bevestiging van een ingeving die ik al geruime tijd meermaals heb doorgekregen; ook het bezoeken van Scandinavië met haar mooie Fjorden, het Noorderlicht en de natuurvolkeren staat in mijn Hogere Plan als Sjamaan! In de bergen kun je je namelijk goed verbinden met de Apus, de Heilige Bergspirits. En daarvoor hoef je nog niet eens expliciet naar Peru. Iedere berg heeft een Bergspirit. Nu zie ik weer het fragment uit een droom, die ik had vlak voordat ik mijn Tweelingziel ontmoette, voor me en later nog een paar keer.. Ik reed met een camper de bergen in. Deze droom gaat waarheid worden! Ik heb nog geen concrete plannen en kan nog niet zeggen wanneer, want Spirit kent geen tijd en alles gebeurt op Goddelijke timing, wanneer de energie daarvoor gereed is. Maar in ieder geval is het mooi om zo steeds meer stukken van mijn Hogere Plan te zien en in alles te voelen dat het gaat gebeuren. Zonder haast, zonder precies te weten hoe en wat. Maar het mag ontstaan zoals het wil ontstaan.. op de juiste tijd! 🍀🙏🏼

Liefs Angie Lalua

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: