Mercurius retrograde

Lieve lezers,

Het is al een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. De laatste weken hadden andere zaken voor mij voorrang. Zo was ik bezig met de afronding van het Vind jouw Spirit programma, waarvan we gisteren met onze groep de afsluitende ceremonie hadden. En daarnaast ben ik druk in de weer met de opzet van mijn onderneming als Sjamaan, waarmee ik per 1 november van start zal gaan! 🎉 Ik ben nog bezig met het bouwen van mijn nieuwe website, waar ook de nodige tijd in gaat zitten. Ook deze zal 1 november of in ieder geval rond de eerstvolgende Nieuwe Maan in de lucht gaan. Hierover volgt tzt nog meer informatie.

Zoals jullie al lezen wacht er mij dus een gloednieuw begin met deze nieuwe uitdaging die ik aanga en waarvan ik voel dat de juiste tijd is gekomen. Ik mag mijn zielsmissie als Sjamaan op aarde neer gaan zetten!! Ik verheug me hier ontzettend op!

Het afgelopen halfjaar stond volledig in het teken van de voorbereiding hierop. Ik heb dan ook mijn volledige toewijding en motivatie hierin gestoken, waar ook wel het nodige voor moest wijken. Ik moest resolute keuzes maken over waar ik mijn focus op ging leggen en mijn energie aan besteden. Hoofdzaken van bijzaken scheiden en afleidende factoren zoveel mogelijk beperken, zodat ik genoeg energie overhield om mijn inwijdingen als Sjamaan goed te kunnen ontvangen. Om even een voorbeeld te noemen; mijn sociale leven moest ik hiervoor echt wel op een lager pitje zetten. Omdat ik door de inwijdingen en energietransmissies, die er daarbij plaatsvinden, energetisch helemaal open ging staan, was het voor mij extra belangrijk dat ik drukke plekken en evenementen, maar ook verjaardagen of überhaupt veel in het bijzijn van anderen verkeren, ging vermijden. Nu was ik hiervan dankzij alle restricties rondom corona ook al wel behoorlijk afgekickt 😂 Achteraf zie ik duidelijk dat deze periode ook niet voor niets is geweest, maar juist al een voorbereiding was op mijn nieuwe manier van leven. Ook toen de regels steeds meer versoepeld werden heb ik dit patroon zoveel mogelijk aangehouden. Oké, ik ben afgelopen zomer wel eens een keer met mijn zoon naar een pretpark geweest. Ik wilde hem ook dat plezier gunnen. Maar ook dat soort uitstapjes plande ik zorgvuldig in. Ik zorgde ervoor dat ik bijv de dagen ervoor en erna extra rust voor mezelf inbouwde om naar binnen te keren en veel te mediteren en ik tijdens het bezoek aan het pretpark me ook tussendoor regelmatig aan de drukte onttrok om me op te laden. En, ook zeker niet onbelangrijk, vooraf een Sjamanistisch beschermingsritueel doen en naderhand mijn energieveld goed reinigen!

Je zal nu wellicht denken dat zo’n solitair bestaan wel erg eenzaam maakt. Maar zo heb ik het niet ervaren. Ik raakte er ook aan gewend. Nu stond ons land (nou ja de hele wereld eigenlijk) sinds begin 2020 in het teken van corona, waardoor het sociale leven voor iedereen op z’n gat lag. Vlak voor die periode heb ik ook mijn Tweelingziel ontmoet, wat achteraf het startschot van mijn zielsmissie als Sjamaan is geweest. Ik zie nu heel helder dat alles, wat er vanaf februari 2020 op mijn pad is gekomen, in het teken stond van de voorbereiding hierop. Mijn hele energiesysteem werd als het ware hier al op ingericht. En nu sloot ik mijn laatste inwijding als Sjamaan, de Qoto Kuna, af op de laatste dag van de Mercurius retrograde.

Voor wie dit nog niet duidelijk is ; de planeet Mercurius beweegt zich normaliter recht vooruit in een baan rondom de zon. Maar driemaal per jaar loopt deze stationair. Dit noemt men een retrograde. Men zegt wel eens dat de planeet dan achteruit loopt, maar in werkelijkheid is het meer een stilstaande energie. De planeet Mercurius heeft invloed op oa communicatie en logistiek. Wanneer er een retrograde plaatsvindt is er een grotere kans op miscommunicatie, haperende of stukgaande apparatuur, vertraging in het verkeer, afspraken die plotseling gecancelled worden, enz. Maar ook kunnen oude bekenden opeens weer opduiken in je leven of dat er een vergrootglas wordt gelegd op een (oud) karmisch patroon dat nog getransformeerd mag worden of nog wat heling nodig heeft. Mercurius retrograde is een uitstekende periode voor introspectie. Wanneer je deze energie hiervoor gebruikt en je niet teveel de focus legt op de ‘negatieve ‘ aspecten, die dit met zich meebrengt, kunnen deze periodes juist in je voordeel werken om een persoonlijke groei door te maken. En dat is duidelijk wat er in mijn persoonlijke situatie ook gebeurd is.

Ik heb de afgelopen Mercurius retrograde niet ervaren als een periode waarin ik tegengewerkt werd of gedwarsboomd op mijn pad. Eigenlijk gebeurde dat ook niet, zelfs al waren er wat kleine uitdagingen. Met mijn onderneming als Sjamaan zou ik sowieso pas in november starten. Ik had duidelijk door gekregen dat het voor mij eerst belangrijk was om het Vind jouw Spirit programma af te ronden, dat ik niet in zeven sloten tegelijk moest willen lopen. Dus dat wachten op dat moment voelde meer als een ‘rustig toewerken naar ‘. De uitdagingen, die ik tijdens de retrograde tegen kwam, waren in mijn geval duidelijk een evaluatie van waar ik nu sta ten opzichte van de periode vlak voordat ik mijn Tweelingziel ontmoette, maar ook waar ik circa een jaar geleden stond. Alsof ik op een bootje zat en nog even een terugblik kreeg op de oever die achter me lag. Met de haven voor me die al in zicht was. Ik kon nu heel helder zien waar ik vandaan kom en wat ik absoluut niet meer wil in mijn leven. Dat focussen op mijn zielsmissie heeft mij hier heel erg bij geholpen. Hierdoor heb ik echt geleerd om gericht mijn focus te leggen op wat voor mij relevant is, mij positiviteit brengt en wat ik wil laten groeien. Hiermee bedoel ik niet alleen een focus op zaken in de buitenwereld, maar ook de binnenwereld en de mindset. Je kunt ervoor kiezen om je focus te leggen op negativiteit en je daarmee te verbinden. Om te schieten in patronen van verdediging en jezelf onnodig bewijzen of je waarheid uitspreken tegen wie daar toch niet voor open staat. Je karmische tijdlijnen herhalen. Maar je kunt er ook voor kiezen om irrelevante, niet meer ter zake doende karmische patronen en overtuigingen uit het verleden daar te laten op die oever die achter je ligt. Je wilt er toch niet meer naar terug keren, dus dat is enkel verspilde moeite en energie. Wat belangrijk is waar je nu staat en de weg die voor je ligt. Wanneer je teveel achterom kijkt, zie je de weg voor je niet meer, zie je niet meer waar je heen gaat en kun je zomaar ergens tegen aan botsen🤣 Dus ik heb duidelijk en resoluut voor dat laatste gekozen. Positiviteit en doen wat mij gelukkig maakt. Ik weet wat ik wil en waar ik naar toe wil en kijk niet meer om naar wat ik allang heb afgesloten. Ik leef in het hier en nu en vaar rustig de haven, die voor me ligt, tegemoet. De belangrijke lessen neem ik mee, maar de oude patronen laat ik achter me. Deze zijn niet meer bruikbaar in mijn huidige leven en mijn zielsmissie als Sjamaan. Bedankt, Mercurius retrograde, voor de terugblik en dat je me nog eens hebt laten zien hoe sterk ik gegroeid ben! Wanneer je al zo lang op reis bent en je stapje voor stapje jezelf nieuwe patronen en overtuigingen eigen maakt, zie je pas helder waar je vandaan komt, wanneer je een terugblik krijgt van waar je gestart bent. En dat is best een interessante ontdekking!

Inmiddels is het 18 oktober en gaat Mercurius vandaag weer direct lopen. Evenals de planeet Jupiter. Saturnus is vorige week maandag alweer recht vooruit gaan lopen. Dit maakt dat de energie vanaf nu weer meer vooruitstuwend zal zijn. Dat je ineens flinke sprongen vooruit kan maken. De Volle Maan in Ram aankomende woensdag kan nog wel eens zorgen voor een extra dosis Vuur energie 🔥🔥 Welke ik ga gebruiken om nog even flink aan de slag te gaan met de voorbereidingen op de Nieuwe Maan. Op mijn zielsmissie als Sjamaan in de buitenwereld. Here we gooo!! 🔥🍀💪

Liefs Angie Lalua 😘

Word ook lid van mijn besloten Facebook groep, waar mijn assistente en ik regelmatig readings of een persoonlijk kaartje voor de Tweelingzielen leggen en andere updates plaatsen;

https://www.facebook.com/groups/202720154784941/?ref=share_group_link

Op mijn YouTube kanaal plaats ik iedere donderdagochtend een videoreading voor de Tweelingzielen 💙💜✨

https://youtube.com/channel/UCXGyLOqnPXr-Q34W4u78cgA

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: