Rust

Lieve lezers,

We hebben het allemaal op zijn tijd nodig.. Rust. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Tussen het begeven in en gericht zijn op de buitenwereld en het naar binnen keren. Als Lichtwerker en Sjamaan hebben we dit wellicht meer nodig dan anderen.

Als Lichtwerker en HSP’er, zoals ik ben, absorbeer je veel energie van anderen. Maar ook andere sensaties en prikkels uit de buitenwereld. Geuren, kleuren, geluiden, energieën vanuit andere dimensies..Alles komt veel sterker binnen. Dit komt omdat je als HSP’er dat filter mist, wat niet HSP’ers wél hebben. Dit zorgt ervoor dat je sneller overprikkeld raakt en last krijgt van vermoeidheid. Daarom is het extra belangrijk om voldoende rust te nemen en je terug te trekken. Om op jezelf te zijn. Sinds ik de Sjamaan in mij aan het ontwaken ben en veel energiewerk doe voor het collectief, merk ik dat die behoefte groter is geworden. En dan helemaal wanneer ik grote energiedownloads heb binnen gekregen, zoals met de Mosoq Karpay, die ik onlangs heb ondergaan. En daarnaast zijn er ook grote energietransmissies gaande door de inwijdingen, die ik middels het Vind jouw Spirit programma verkrijg.

Om optimaal te kunnen functioneren als Sjamaan heb ik veel tijd voor mezelf nodig. Daarmee bedoel ik dan ook écht op mezelf zijn. Dus geen extern vermaak zoals uitstapjes maken en chillen met vrienden, tv kijken, naar de bioscoop gaan, etc. Maar echt mezelf afsluiten van de buitenwereld door de stilte en de rust op te zoeken. Alleen in de natuur of mediterend op mijn kamer. Helemaal naar binnen keren, zodat ik terug kom in mijn eigen energie, mezelf kan healen en ontdoen van hucha (zware energie) en contact maken met Spirit, mijn gidsen en mijn Tweelingziel in 5D.

Dit alles maakt dat het pad van de Sjamaan een groot commitment naar mezelf toe en naar Spirit is. Ik moet vaker uitnodigingen voor feestjes of uitstapjes afzeggen. En dan niet meer, zoals ik dat voorheen wel eens deed, vanuit strengheid naar mezelf. Vanuit het opleggen van druk aan mezelf omdat ik anders niet voldoende toewijding zou geven aan mijn taak als Sjamaan. Nee, ik merk dat ik al die drukte ook gewoon niet meer wil en niet meer aan kan. Ik vind dat helemaal niet prettig meer. In het begin vond ik dit nog wel eens lastig, want dan moest ik anderen soms teleurstellen, wanneer ik niet ‘gezellig ‘ mee ging naar de stad of naar een verjaardag. Nu stel ik mezelf steeds meer de vraag; Wat wil ik? In plaats van wat de ander graag zou willen. Met een verjaardag waar veel mensen komen en alleen over koetjes en kalfjes wordt gepraat, doe je mij echt geen plezier. Hoe meer ik mijn authentieke zelf word, hoe meer ik behoefte heb aan echte verbinding en verdieping in het relateren met anderen. Wanneer ik deze niet vind, haak ik al snel af. Ik durf daarin ook steeds meer voor mezelf te kiezen. Nee zeggen en situaties uit de weg gaan, die je veel energie kosten, is ook een vorm van goede zelfzorg. Maar ook wanneer ik wél die verbondenheid en verdieping ervaar heb ik het na verloop van tijd weer nodig om mezelf terug te trekken. Dit deed ik tijdens mijn retraite op Venwoude ook. Wanneer ik voelde dat mijn grens bereikt was en ik weer in de rust mocht gaan in de natuur, gaf ik hier gehoor aan. Die juiste balans tussen in relatie met anderen en op mezelf zijn voelde prettig. Zo was het precies goed.

Als ik achteraf terug kijk, moet ik concluderen dat ik altijd al meer behoefte aan rust en op mezelf zijn heb gehad. Als kind en als jongere sprak ik graag met vrienden af. Het liefst in één op één contact of een klein groepje. Maar ik hoefde ze niet dagelijks of meerdere malen per week te zien of te spreken. Een behoefte die veel anderen in mijn omgeving wel hadden. Maar ik kon net zo goed prima mezelf vermaken en was ook graag op mezelf. Zo kon ik weer opladen, want het contact met anderen putte me, naast dat het me plezier en gezelligheid bood, vaak ook uit. Tijdens het stappen wilden mijn vrienden vaak tot in de vroege ochtend blijven en ik wilde geen spelbreker zijn, dus ik ging ook maar door. Terwijl ik me dan vaak na een aantal uren al erg hangerig ging voelen, het bloedheet kreeg (van alle energieën om me heen?) en dat gehos en gebeuk tegen me aan in de discotheek op een gegeven moment wel zat was. In relaties was het ook altijd zoeken naar de juiste balans tussen tijd voor mezelf en tijd voor elkaar. Ik had vaak het gevoel dat er continu van mij werd verlangd om met die ander in verbinding te zijn. Iets wat ik niet kon opbrengen en ook niet wilde. Elke avond ‘gezellig ‘ met elkaar op de bank televisie kijken? Nou, ik ging na een uurtje me liever terugtrekken op de slaapkamer met een boek of tijdschrift. Of gewoon doelloos naar het plafond staren. Als ik maar in mijn eigen energie was. Want daar had ik meer dan gemiddeld behoefte aan.. Toen dacht ik dat ik blijkbaar maar een rare griet was😂 En die heren trokken daaruit soms de conclusie dat de liefde dan vast niet wederzijds was van mijn kant. Want anderen vonden het schijnbaar wel leuk om hele avonden in de armen van hun lief door te brengen, alles samen te doen en, wanneer ze niet bij elkaar waren, continu met elkaar te appen. Nu weet ik dat dit komt omdat ik een HSP’er/Lichtwerker ben en dus eerder energie over neem van de ander, waardoor ik meer de behoefte heb om terug te komen bij mezelf.

Op een gegeven moment kreeg ik de overtuiging dat het hebben van een relatie gewoon niets voor mij was. Toen ik na enkele jaren single te zijn geweest weer was gaan samenwonen, begon me dit al snel vreselijk te benauwen. Het gevoel dat ik mijn huis moest delen met een partner, niet meer puur mijn eigen regeltjes kon bepalen en mijn eigen gang gaan en steeds in de energie van die ander zat maakten dat ik steeds meer terug verlangde naar een plekje voor mezelf. En toen ontmoette ik mijn Tweelingziel. Hierdoor ging ik beseffen dat er ook een andere reden aan ten grondslag lag dat het met anderen nooit echt had gewerkt. Maar de behoefte aan tijd voor mezelf zal ik altijd houden. Als Sjamaan en Lichtwerker meer dan de gemiddelde mens. Ook in het contact met mijn Tweelingziel. Maar bij ons moet dit geen probleem vormen, want hij zei ooit precies hetzelfde te hebben. Met zijn karmische partner had hij ook moeite om in verbinding te blijven. En ook hij loopt snel leeg in het contact met anderen of op drukke plekken. Hij is ook een HSP’er, net als ik. Gelukkig begrijpen wij als geen ander onze behoefte aan rust en kunnen we ons vrij voelen om deze ook gewoon te nemen. Wij passen op dat gebied perfect bij elkaar. Zoals Tweelingzielen elkaar op alles zo mooi aanvullen. Wanneer beiden voldoende geheeld zijn, kunnen ze een mooie, constructieve relatie met elkaar opbouwen. Zo zie je maar weer dat op elk potje een dekseltje past en bij het juiste potje en dekseltje bepaalde ogenschijnlijke obstakels helemaal geen obstakel hoeven te zijn.

Mijn inspiratie voor het schrijven van een blog over dit onderwerp haalde ik uit het feit dat ik deze week mezelf heel veel heb terug getrokken en naar binnen ben gekeerd. Ik heb veel geslapen. Ik ging, nadat mijn zoon op bed lag, vaak zelf ook al slapen of nog even mediteren en dan viel ik tijdens de meditatie al in slaap 😂 Daarnaast had ik ook geen enkele behoefte om mensen te zien. Om de 3D wereld te betreden. Ik had die rust echt nodig. En het voelde heerlijk om in rustmodus te zijn. Ik voelde veel meer het contact met mezelf en met mijn Tweelingziel in 5D. Dat was voor mij genoeg. En ook noodzakelijk om de Mosoq Karpay goed in mijn systeem te laten inwerken en te aarden.

Nou lieverds, ik ga nog even lekker verder slapen. Tot de volgende keer!

Liefs Angie Lalua 😘

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: