Mosoq Karpay

Lieve lezers,

Afgelopen zondagavond heb ik tijdens de Leeuwenpoort (8-8 ) de Mosoq Karpay ondergaan. Karpay betekent in Quecha, de taal van de Q’eros uit Peru, ” inwijding.” Middels de Mosoq Karpay ontvang je de coderingen uit de Zonneschijf van Aramu Muru. In deze blog wil ik jullie wat vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met deze inwijding, welke toch wel erg bijzonder waren.

Aangezien er tijdens deze inwijding grote energie downloads in je systeem worden geïntegreerd vroeg dit toch wel de nodige voorbereiding van mij. Zo heb ik in de 2 weken ervoor geen vlees gegeten (Wat ik de laatste jaren overigens sowieso amper nog doe) en heb ik de nodige rust gepakt. Ik kreeg door dat ik hiervoor even weg mocht gaan uit mijn huiselijke omgeving. Zo heb ik besloten om mee te doen aan een retraite op spiritueel centrum Venwoude. Een prachtige plek om je terug te trekken en bezig te houden met energiewerk en Sjamanistische ceremonies. Op deze plek, welke rijk is aan bos en natuur, met de vele krachtbeelden en edelstenen, is de energie erg ‘uplifting ‘. Na een weekend schaduwwerk, energie transmissie, verbinding met God en de Engelen en stevige aarding was ik zondagavond helemaal open gebloeid en in een ontvankelijke staat van overgave. Hierdoor heb ik op zeer bewuste wijze de energie downloads kunnen ontvangen, doorvoelen en ook helder kunnen zien.

Dit manifesteerde zich bij mij als een grote bol van wit licht, die vlak voor de inwijding vlak boven mijn hoofd zweefde en langzaam via mijn kruinchakra mijn energieveld binnen kwam. Al gauw verlichtte het mijn hele hoofd, nek en schoudergebied. Hierna kwam er een blauw licht mijn kruinchakra binnen met allemaal witte sterretjes ✨ Ik voelde tintelingen door mijn hoofd en even later door mijn gehele lichaam.

Door mijn Derde Oog zag ik heel heldere beelden van de Zonneschijf, welke in een zwarte wand in de Zonnetempel was geplaatst. Een man met zwart lang haar (waarvan ik tijdens het officiële gedeelte van de inwijding zag dat het Aramu Muru was) was de schijf aan het bevoelen. Ook zag ik Avalon erbij staan die aanwijzingen gaf en waren er nog 2 andere mensen aanwezig. Maar deze kon ik niet duidelijk zien. Tussendoor zag ik beelden van mijn tweelingziel in een vorig leven als Indiaan met een enorme tooi van zwart witte veren en bijbehorend gewaad. Opmerkelijk was dat hij geen typisch Indianen uiterlijk had met zwart haar en donkere ogen, maar er exact zo uit zag als in dit leven met halflang blond haar. Alleen was hij duidelijk een stuk kleiner dan hij nu is. Hij stond voor een drempel in een deuropening (de Zonnetempel krijg ik nu door terwijl ik dit schrijf) te popelen om naar binnen te gaan samen met mij. Zijn gezicht stond blij en straalde veel enthousiasme en nieuwsgierigheid uit.

Spirit liet me dus een Sneak Preview zien van de voorbereidingen op de inwijding. Het echte werk moest nog beginnen. Van de reis langs het Medicijnwiel kan ik me niet veel meer herinneren, behalve dat mijn Tweelingziel in het Westen zich bij mij voegde en nooit meer is weggegaan. Ik ben ergens in het Zuiden zelfs nog bijna in slaap gesukkeld (Ik was zó diep in overgave), maar kreeg al snel een duwtje van Spirit om weer bij mijn positieven te komen. En toen kwam ik dus in het Westen uit, waar ik mijn Tweelingziel ontmoette. Nu zag hij er gewoon uit als in het dagelijks leven in deze aardse dimensie. Zo ging hij ook de inwijding in de Zonnetempel in.

Toch nog een klein altaartje gemaakt op mijn hotelkamer

Deze inwijding heb ik ook als zeer bijzonder ervaren. Opvallend was dat ik Aramu Muru héél helder en levensecht voor me zag. Alsof hij zich letterlijk in dezelfde ruimte bevond als ik en ik niet eens gek ervan zou opkijken als ik hem in levende lijve daar op Venwoude zou tegen komen 😜 Maar volgens mij had ik niet eens besef meer van dat ik daar zat. Ik zat in de Zonnetempel. Aramu Muru had lang zwart haar, donkere ogen en droeg een zwart wit gewaad met een teken dat op een Chakana kruis leek. Heel bijzonder! Ik voel dat ik ook een rol heb gespeeld in zijn leven in die incarnatie, maar ben er nog niet achter wat mijn relatie met hem was. Wellicht krijg ik dit nog door. Ik voelde en zag de zonne energie als een gele gloed rondom zowel mijn als mijn Tweelingziel zijn hoofd. Toen de spreuk werd uitgesproken voelde ik ook letterlijk een tikje, alsof er een knopje werd ingedrukt. Visueel zag ik de codes van de Zonneschijf in close up view voorbij komen. We knielden voor Aramu Muru. Ik zag dat mijn Tweelingziel huilde. Het voelde alsof we door middel van een huwelijk met elkaar verbonden werden.

Na de inwijding, toen de audio al afgelopen was en ik weer terug in de aardse dimensie, zag ik het licht van de zon als een aura om mijn benen en voeten heen. Mijn ledematen tintelden en trilden even flink. Een zeer bijzondere gewaarwording! Avalon gaf, toen ik mijn ervaringen beschreef, de bevestiging dat ik zeker een nauw verwantschap met de Hoge Incapriester Aramu Muru moet hebben gehad, aangezien hij zich zo helder aan mij toonde. Hij voelde ook heel bekend. Als iemand die ik al heel vaak had gezien. Dit heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik hoop hierover meer inzichten te mogen ontvangen 🙏🏼

Ik ben erg dankbaar dat ik op de prachtige locatie Venwoude met haar gedragen, verlichtte energie deze inwijding mocht ontvangen. Dit is niet voor niets geweest. De dag erna kreeg ik vlak nadat ik wakker werd ineens een enorme huilbui en voelde ik heel sterk dat er bij mijn Tweelingziel een realisatie was gekomen van wie hij werkelijk is. Over mijn ervaringen tijdens de retraite voorafgaand aan de Mosoq Karpay zal ik binnenkort ook nog wat vertellen. Maar dit had even de voorrang, aangezien de inwijding nu nog vers in mijn bewuste geheugen staat gegrift.

De Mosoq Karpay wordt ieder jaar tijdens de Leeuwenpoort op 8-8 gegeven door Avalon Sjamaan. Meer informatie hierover kun je lezen op haar website

https://vindjouwspiritacademie.nl/mosoq-karpay

Na de inwijding zag ik in het toilet een reflectie van een regenboog halo rondom de lamp en een regenboog reflectie op de deur 🌈✨

Liefs Angie Lalua

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: