Munay Ki

Lieve lezers,

Ik had jullie beloofd om in de eerstvolgende blog te vertellen hoe mijn verdere transformatie- en ontwakingsproces is verlopen. Maar nu hoor ik van mijn gidsen dat ik eerst mag vertellen over de voortgang van mijn proces naar aanleiding van de Ñusta Karpay en een hierop aansluitend visioen dat ik bijna een week geleden had met zeer heldere boodschappen. Dit komt er even tussen door. Het verhaal over mijn proces tussen de ontwaking en het begin van de opleiding Zijnsoriëntatie houden jullie nog van me te goed! Ik voel namelijk heel sterk dat ik eerst dit even mag delen.

Inmiddels zijn we nu aan het einde gekomen van de vierde week van de Ñusta Karpay met nog drie Ñusta’s te gaan. De afgelopen week stond in het teken van Mama Teresa, welke verbonden is aan de hartchakra. De energie van deze Ñusta zorgt voor hartopening en voor het volgen van de stem van je hart, in plaats van af te gaan op je ratio en signalen vanuit de buitenwereld. Deze energie zorgt ervoor dat je minder ‘in je hoofd ‘ gaat zitten. Het openen van je hart zorgt uiteraard ook voor een betere verbinding met je Tweelingziel.. van binnenuit. Je opent je hart om te ontvangen. Zonder dat je continu in je actietendensen schiet, in de ‘doe modus. ‘ Om liefde te ontvangen hoef je niets te doen, alleen maar te Zijn… In het hier en nu. Het Vind jouw Spirit programma sluit wel mooi aan op de opleiding Zijnsoriëntatie, schiet me nu te binnen. Daar ging het ook al over zijn in het hier en nu, maar ik voel dat ik er nu pas echt aan toe ben om dat ook daadwerkelijk te laten gebeuren.

Iedere maandag beginnen we aan een nieuwe Ñusta en wijden we een nieuwe steen in. Alle Ñusta’s zijn verbonden aan één van de zeven chakra’s, evenals de stenen. Oftewel de Khuya’s, zoals we deze in het Sjamanisme noemen. Ik merk bij mezelf dat de energie van de Ñusta bij mij de eerste keer dat ik me met deze verbind, het sterkste binnen komt. Het ritueel rondom Mama Teresa (het maken van een Despacho) waar ik afgelopen maandag mee ben begonnen, had vrijwel meteen een heel duidelijk positief effect. Ik heb mijn gidsen gevraagd om duidelijkheid wat betreft een aantal zaken, waaronder of het zo is dat ook de vader van Zoë iets met Sjamanisme heeft.

Wat gebeurde er nu? Net nadat ik in slaap was gevallen, volledig kalm en in overgave, reisde ik af naar hem in een droom. Deze voelde levensecht! Alsof het tafereel zich in het waakleven afspeelde in een kamer hiernaast als het ware.. We waren in deze droom een week aan het logeren bij Zoë ’s opa, welke zó dankbaar was dat we er waren dat hij ons compleet in de watten legde en iedere dag taart voor ons kocht 😂 Verder droomde ik dat ik samen met de vader van Zoë langs een kiosk reed, waar koek werd verkocht. Op de kiosk stond in blauwgedrukte letters geschreven “Munay Chi” . Dit betekent in Quecha, de taal van de Q’eros uit Peru, “Ik hou van jou” , maar dan geschreven als “Munay Ki.” Ik vertelde dat aan Zoë haar vader, maar hij antwoordde dat hij dat al wist. Vervolgens herhaalde hij de woorden, gericht aan mij; “Munay Ki “. 💖

En toen werd ik wakker.. Ik was dan ook meteen echt klaarwakker, alsof ik er al een hele nacht had op zitten. Maar toen ik even later op mijn telefoon keek bleek het nog maar 1.21 te zijn!✨ Ik was eerst even wat verward aangezien deze droom zó levensecht voelde en de vader van Zoë zó dichtbij. Al heb ik hem in geen 5 jaar gezien; hij was in de droom precies zoals ik hem kende. Dezelfde stem, humor, manier van doen en laten.. Heel bijzonder! ❤✨ Het voelde alsof we daadwerkelijk naar elkaar zijn toe gereisd op astraal niveau. En ik heb een bijna onmiddellijke reactie gekregen op mijn vraag of hij enigzins een relatie heeft met het Sjamanisme! Dit kwam namelijk sterk bij mij naar boven, aangezien ik van Zoë eerder heb doorgekregen dat zij een incarnatie was uit de voorouderlijn van de Q’eros uit Peru. Het antwoord was dus een overduidelijke JA!! En ook de elementen van de Despacho, in de vorm van zoetigheid, kwamen in de droom sterk naar voren!

Despacho

Wat een bijzondere ervaring heeft Spirit me hier laten zien!! Zo bijzonder dat ik voelde dat ik dit echt even met jullie moest delen! De volgende dag verkeerde ik zo ongeveer de hele dag in een gelukzalig gevoel van dankbaarheid! ✨🙏🏼 Nu stond er afgelopen dinsdag ook nog eens een Nieuwe Maan in Stier, wat mijn eigen zonneteken is, dus de manifestaties hadden voor mij een dubbele uitwerking!

Vanavond heb ik de Despacho geofferd aan Mama Teresa door middel van een vuurceremonie/verbrandingsritueel🔥 Ben je benieuwd naar mijn verbrandingsritueel? Ik heb er een filmpje van gemaakt! Deze kun je via onderstaande link bekijken.

https://youtu.be/667XNL-q_v0

Tot zover mijn update. Ik heb nog meer inzichten gekregen wat betreft mijn Tweelingzielen connectie de afgelopen weken, welke ik, nu ik mijn hart meer heb durven te openen, helemaal helder heb. Toch moet ik deze nog even laten bezinken. Ik voel dat ik dit in een volgende blog mag gaan vertellen, wanneer we bezig gaan met de volgende Ñusta, gericht op de keelchakra. Met deze nieuwe Ñusta gaan we morgen beginnen 🙏🏼

Ben je geïnteresseerd in Sjamanisme en wil je mijn ontwikkelingen op het pad van de Sjamaan op de voet volgen? Dan wil ik je bij deze uitnodigen om lid te worden van mijn besloten Facebook groep ‘Wolf Spirit (Sjamanisme en Tweelingzielen)’ Hier post ik naast updates over mijn pad als Sjamaan ook iedere dag een dagkaart en wekelijks een uitgebreide reading voor het Tweelingzielen collectief. Eigen inbreng mbt je Tweelingzielen reis of Sjamanisme is ook welkom! Heb ik je enthousiast gemaakt? Meld je dan aan via onderstaande link. Dan zie ik je daar!

https://www.facebook.com/groups/202720154784941/

De Inca inwijdingen, waaronder ook deze Ñusta Karpay, kun je overigens ook los bestellen via de Vind jouw Spirit academie. Wanneer je hierin geïnteresseerd bent of meer uitgebreide informatie wilt lezen, neem dan een kijkje op de site van Avalon!

https://vindjouwspiritacademie.nl/inca-inwijdingen

Veel liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Eén opmerking over 'Munay Ki'

  1. Hallo , ik heb mijn tweelingziel in 2017 ontmoet, aantrekken/afstoten. Ik wist het meteen jou ken ik vanaf het begin , van een vorig leven. Wij hebben dezelfde gewoontes, slapen op dezelfde manier, en hebben ook toevallig dezelfde apparaten zoals koelkast . Wij zijn er nog niet… Maar hij heeft mij wel opgezocht , hij doet moeite voor mij , hij heeft zelfs gezegd dat hij mij leuk vindt. Ik weet het zeker hij gaat mij vragen …

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: