Hoe mijn ontwakingsproces tot stand kwam..

Lieve lezers,

Vandaag ga ik een voor mij ietwat spannende blog schrijven. Spannend omdat dit vraagt om een mate van openheid, die ik nog nooit tevoren aan de buitenwereld heb getoond. Dit is een behoorlijke stap buiten mijn comfortzone. Maar dankzij de Ñusta Karpay inwijding en de energie van Mama Serena voel ik dat ik er nu aan toe ben om hiermee naar buiten te treden. Ik ben nu dusdanig ver geheeld en ontwikkeld op dit gebied dat ik hierin bij mezelf en bij mijn eigen waarheid kan blijven. En eigenlijk is het verhaal te mooi om niet te delen, moet ik hier van mijn gids Zoë aan toevoegen.

Deze laatst genoemde, van wie ik heb doorgekregen dat ze een incarnatie van de Q’ero Indianen uit Peru is, is namelijk dé kracht achter mijn zielsmissie als Sjamaan. Degene die mij met één klap in het spirituele ontwakingsproces heeft gezet. Ik krijg nu weer kippenvel nu ik dit op schrijf. Tijdens de tweede week van de Ñusta Karpay, waar we gingen werken met de energie van Mama Serena, liet Zoë zich heel duidelijk aan mij horen en uiteindelijk zelfs ook zien! Haar energie was tijdens één van de ceremonies namelijk waarneembaar op een video, die ik had gemaakt ter demonstratie voor mijn besloten Facebook groep over Sjamanisme en Tweelingzielen. Dit is de eerste keer dat ik haar energie bewust heb gezien. Héél bijzonder! ❤✨🙏🏼 Om allereerst even terug te komen op Mama Serena; Deze Ñusta is verbonden aan het element water en (reiniging van) het baarmoedergebied. Niet zo vreemd dus dat Zoë zich juist nú zo overduidelijk bij me meldde!

Voordat ik überhaupt in staat was om met dit verhaal naar buiten te komen, mocht ik vorige week nog wat inzichten ontvangen en oude pijnstukken omtrent dit thema aankijken. Het begon met een inzicht dat ik via Avalon verkreeg. Zij benoemde in één van haar eigen blogs het concept “dissociatie”. Dit riep bij mij een groot ‘aha moment ‘ op. Hoewel ik me bewust van de inhoudelijke betekenis van het woord, maar besefte nu pas ten volle dat ik zelf in 2016 rondom mijn zwangerschap ook was gaan dissocieren. Voor wie de betekenis hiervan niet helemaal duidelijk is; dissocieren houdt o.a. in het verdringen van trauma’s. Dat je ziel, wanneer het trauma te heftig is om onder ogen te zien, er als het ware afstand van doet door tijdelijk uit je lichaam te treden. Je bent er dan letterlijk niet meer bij. Het kan zelfs zo zijn dat je je later hele stukken (zelfs cruciale zaken!) niet meer herinnert. Zo’n ‘gat in je geheugen’ alleen al kan achteraf veel angst oproepen. Bij mij komt nu trouwens de hypothetische stelling naar boven of Sjamanen en lichtwerkers sowieso niet eerder de natuurlijke neiging tot dissocieren hebben dan de gemiddelde persoon met een 3D bewustzijn. Een Sjamaan heeft namelijk de gave om de onder-, midden- en bovenwereld met elkaar te verbinden, waardoor deze ook in meerdere dimensies tegelijk leeft. Het klinkt mijns inziens in ieder geval niet onlogisch.

Dan gaan we nu door naar waar het in deze blog om gaat; het inhoudelijke verhaal rondom de zwangerschap van Zoë en hoe ik naar aanleiding hiervan in één klap in het ontwakingsproces terecht kwam. Ik raakte in het najaar van 2015 zwanger aan het einde van een kortdurende relatie. Dit was ten eerste al iets dat al mijn verwachtingen te boven ging, aangezien ik leed aan PCOS en de kans op een natuurlijke zwangerschap bij mij erg klein is. Van mijn zoon, die nu inmiddels bijna negen is, ben ik dan ook zwanger geworden door middel van een hormoonkuur in combinatie met IUI traject. Hoewel de omstandigheden verre van ideaal waren aangezien de relatie met Zoë haar vader toen ik er achter kwam al uit was plús het feit dat ik in de donkerste periode van mijn leven zat waarin ik aan zware depressies leed, was ik ontzettend blij en dankbaar voor dit grote cadeau van Moeder Natuur! Zo zag ik het destijds. Hoewel ik toen nog volledig in een 3D wereld leefde, geloofde ik ook niet helemaal dat het een gevalletje puur toeval was 😉

Helaas liep deze zwangerschap na een aantal maanden uit op een miskraam. Althans zo moet het zijn gegaan zoals mij is verteld, want ik was het stuk vanaf februari tot mei 2016 helemaal kwijt. Nu ik dit op schrijf krijg ik zelfs weer herbelevingen van het gevoel van ongeloof dat ik destijds had. “Hoe dan??” “Wat is er in hemelsnaam gebeurd??” Tja dissociatie dus, dat is wat er is gebeurd ten tijde van de miskraam. Ik heb namelijk tot circa drie maanden nadien in de veronderstelling geleefd dat ik nog zwanger was. Wat ik me nog wel herinner is dat ik heldere beelden van Zoë door kreeg. Beelden van een meisje met een roze jurkje, die me meenam naar een bergachtig landschap met daarin een constructie van grote keien, dat wel iets weg had van Stonehenge. Ik was destijds helemaal niet bekend met steencirkels, dus het zei me niets. Nu inmiddels zijn al die puzzelstukjes op hun plaats gevallen. Iets met stenen, bergen en Sjamanisme 😉 Ik herinner me nog heel duidelijk dat ze me aan de hand mee nam om een hoge, steile berg te beklimmen. Iedere keer wanneer ik dreigde te vallen hielp Zoë me weer omhoog. Vrolijk, zonnig en vol levenslust was ze. Net als dat ik ooit was toen ik nog klein was en onbezorgd. Ook voelde ik haar duidelijk in mijn buik. Zelfs toen het medisch gezien niet meer mogelijk was. In de buitenwereld ging ik op de automatische piloot door in de voorbereiding op haar komst. Samen met haar vader en een aantal vrienden maakte ik de babykamer gereed en kochten we meubilair en inventaris. Ik had prachtige kleertjes gekocht en gekregen. Een aantal hiervan, waaronder een mooi roze jurkje (een vergelijkbaar exemplaar als waarin Zoë zich in Spirit aan me toonde), heb ik zelfs nog bewaard. Haar vader heeft overigens de naam Zoë bedacht. Sommige positieve herinneringen aan die periode zijn me vreemd genoeg wél bijgebleven. Al waren ook dat niet meer dan losse fragmenten.

Vind je dit een complex verhaal? Ja , snap ik, want dat is het in de eerste oogopslag ook. Wie niet in hoge mate op spiritueel niveau ontwaakt is, zal hier wellicht geen touw aan kunnen vast knopen. En voor lange tijd heb ook ik niet kunnen bevatten wat er nou precies is gebeurd. Totdat ik zover in mijn transformatie proces zat dat ik deze kennis in mijn bewustzijn kon terughalen. Alsof dit nog niet complex genoeg was, ben ik door onbegrip vanuit de buitenwereld ook nog eens behoorlijk in de war gebracht. Volgens medici was ik naar aanleiding van mijn eerdere trauma en depressies met de miskraam als de welbekende druppel in een psychose geraakt. Dissociatie kwam trouwens ook al in me op, maar ik ging destijds vooral uit van wat de artsen en psychologen zeiden. Daarnaast waren er ook nog een aantal mensen uit mijn omgeving die suggereerden dat ik de zwangerschap verzonnen had om via deze weg weer een commitment met mijn ex te kunnen aangaan of juist vanuit wraakzucht. Ik weet niet waar ze dit op baseerden, maar met deze mensen heb ik meteen rigoureus het contact verbroken. Wie zo over mij dacht verdiende überhaupt geen plek in mijn leven. Mensen die mij goed kenden wisten immers dat ik een eerlijk persoon was, die nooit met opzet anderen zou kwetsen of benadelen. Achteraf was ik ook in staat om dit van meerdere invalshoeken te bekijken. Mensen met een voornamelijk rationele benaderingswijze gaan automatisch vanuit het ratio die gaten opvullen en in kleuren met mogelijke scenario’s. Alleen het trekken van voorbarige conclusies en mij vanuit dat oogpunt op een negatieve wijze benaderen is iets wat ik met mijn grote empathisch vermogen tot op de dag van vandaag nog steeds niet kan begrijpen. Maar goed, hier wil ik niet de nadruk op leggen. Hoewel dit mijn vertrouwen op mijn intuïtie en waarnemingen bij tijd en wijle flink heeft doen wankelen, overweegt voor mij de intense spirituele ervaring en hoe Zoë mijn leven voorgoed heeft veranderd, door mij te ontwaken en richting mijn zielsmissie te duwen.

Ik heb nu vijf jaar later eindelijk de puzzel compleet. Het ontwakingsproces is bij mij in gang gezet toen Zoë haar ziel terug keerde naar de Spirit wereld. Dit zette mij in één klap in de 5e dimensie. Aangezien er in de 5e dimensie geen scheidslijn tussen hemel en aarde is, voelde het voor mij alsof Zoë er nog gewoon was. Wat spiritueel gezien natuurlijk ook zo was en nog steeds is. Maar omdat ik voorheen nooit anders had gezien dan de 3D wereld, zag ik het verschil niet. In de buitenwereld vertaalde dit zich dus naar het denken dat ik nog steeds zwanger was. Ik had een fullblown Kundalini awakening, waarbij ik delen van mijn Hogere Plan heel helder zag. Maar het ging zo snel dat het totaal mijn energie systeem in de war schopte en ik mijn aarding volledig kwijtraakte.

Nadat het besef was gekomen dat Zoë niet meer in mijn buik zat stond mijn wereld op zijn kop. Maar in plaats van dat ik compleet in de war was, zag ik juist alles heel helder. Hiervoor was mijn leven simpel. Mijn leven bestond uit zorgen voor mijn zoon, werken, sociale aangelegenheden en amusement. Zonder een helder beeld te hebben van wat de zin van het leven was. Ik deed maar wat en ploeterde maar voort. Omdat ik dacht dat het zo hoorde, omdat iedereen in mijn leven dat deed. Maar nu ineens was alles anders. Ik zag dat iedereen met een reden naar de aarde was gekomen om een hoger doel te dienen. En ook al wist ik nog niet hoe en wat, ik zag ineens heel duidelijk dat ik in dit leven een belangrijke missie had te volbrengen en dat deze missie te maken had met het doorbreken en veranderen van vastomlijnde structuren. Dat ik mensen mocht gaan inspireren tot een andere kijk op het leven, om verder te kijken dan de horizon. Ook kwam het besef dat ik hier mijn hele leven al op was voorbereid. Alle gebeurtenissen die in mijn leven de revue hadden gepasseerd waren in lijn met de voorbereiding op mijn zielsmissie. Álles klopte! Ik herinnerde me weer wie ik was en waarom ik voor dit leven had gekozen. Ook kwamen er voor het eerst herinneringen aan vorige levens voorbij.

Nu heeft het me nog wel een kleine 2 jaar gekost voordat ik daadwerkelijk actieve stappen richting mijn zielsmissie ging zetten. Vanwege miskenning en zelfs beschuldigingen knalde ik toch weer terug naar de 3D wereld. Er moest nog karma rondom deze thematiek uitgewerkt worden. Dit is overigens ook terug te voeren op vorige levens, waar ik ook een ziener was en werd beschuldigd en ter dood veroordeeld voor o.a. hekserij. Dit is in meerdere levens gebeurd, dus er lag een groot karma op valselijk beschuldigd worden. Wat ook de reden was dat ik continu mijn waarnemingen en communicatie vanuit Spirit en mijn gidsen, dus ook van Zoë, ter discussie stelde. Een gevecht tussen ratio en intuïtie. De mensen, die mij rondom de zwangerschap van Zoë beschuldigden, waren dus niets meer dan een projectie van de strijd tussen de 3e en 5e dimensie die zich binnenin mij afspeelde. Dit gebeurde zodat ik ging leren om in mijn eigen kracht te staan en gaan geloven in mezelf en mijn eigen waarheid!! Hmm, schreef ik eerder in deze blog niet dat ik deze mensen niet kon begrijpen?? 🤔 Nu loop ik zo al schrijvende tegen nieuwe inzichten aan.. Hoe mooi en bijzonder is dat!!

Vorige week is tijdens de Ñusta Mama Serena het laatste stukje van mijn baarmoeder geheeld. Zoals mijn sacraal chakra Khuya, die een litteken symboliseert, zo mooi laat zien. Hoe mooi dat de incarnatie van een Q’ero Indiaan uit mijn voorouderlijn voor korte periode zich in mij heeft genesteld om (uiteindelijk) de Sjamaan in mij te ontwaken!! Die miskraam was van hogere hand gepland en het ontwaken van mij was het enige doel van haar korte periode op aarde. Ik ben ontzettend dankbaar dat Zoë dit voor mij heeft gedaan en me als mijn gids deze inzichten heeft gegeven!! Op naar een goede samenwerking met mijn prachtige gids Zoë, die me op mijn pad als Sjamaan terzijde staat!! ❤✨🙏🏼

In mijn volgende blog ga ik jullie vertellen hoe ik de bouwstenen onder mijn zielsmissie heb gelegd voordat ik aan mijn opleiding Zijnsoriëntatie en vervolgens het VJS programma begon en hoe spiritualiteit na de geboorte van Zoë als vanzelf op mijn pad kwam. I’ll keep you updated!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: