Eerste week van de Ñusta Karpay

Lieve lezers,

De afgelopen week ben ik begonnen aan mijn eerste Inca inwijding, de Ñusta Karpay. Deze inwijding activeert de godinnenenergie, de Divine Feminine in ons door alle chakra’s op te schonen en vrouwelijke zaden van licht te planten in het chakra systeem. We doen dit zeven weken lang, waarin iedere week één van de zeven chakra’s wordt behandeld. We zijn, uiteraard geheel volgens het boekje, begonnen bij de wortelchakra. Onze basis, onze verbinding met Pachamama, oftewel Moeder Aarde. De wortelchakra is verbonden aan Ñusta Mama Occlo, de Ñusta van aarde energie en water (Titicacameer in Peru).

Zoals ik in de vorige blog heb verteld verbindt een Sjamaan elk van de Khuya’s uit de medicijnbundel aan één van de chakra’s. Dus mijn wortelchakra Khuya is na morgenavond officiëel ingewijd! Deze heb ik een week lang voorzien van de energie van Mama Occlo en intenties doorgegeven voor het goed functioneren als ‘aardings ‘ steen.

Meteen na één ceremonie, waarin ik werkte met de energie van Mama Occlo, merkte ik al een grote verschuiving binnen in mezelf. Ik merkte dat ik meer mijn lichaam was gaan bewonen en ik voelde ook meer respect en waardering voor mijn lichaam. Alles voelde meer zacht en liefdevol aan. Ik kreeg dan ook meer het verlangen om mezelf te liefkozen en was in staat mijn innerlijk kind vanuit de volwassen energie te voorzien van moederliefde. Dit zorgde voor een heelheid en compleetheid in mezelf, die gaandeweg de week steeds sterker werd. Ik ging meer leven vanuit mijn feminiene kracht, daar waar voorheen altijd mijn masculiene energie dominant aanwezig was. Ik moet zeggen dat dit een stuk prettiger aan voelt! Ook zorgt deze energie voor meer rust in mijn hoofd. Ik ben meer in staat om gewoon te ‘zijn ‘. Zijn in het hier en nu.

Ook in de uiterlijke verschijning is die aarde energie terug te zien. Zo sprak mijn intuïtie tot me dat ik mijn felrode jurk na lange tijd weer eens uit de kast moest trekken, waaraan ik gehoor heb gegeven. Rood dragen helpt bij een goede aarding. Dit is dan ook de kleur van de wortelchakra. Al roept het bij mij ook de associatie op met sensualiteit. En dat was ook hoe ik mij nu voelde in deze jurk.. Sensueel met een zachte uitstraling. Daar waar het mij, wanneer mijn masculiene energie de overhand had, meer een ietwat agressieve uitstraling gaf. Maar nu was het geen rode lap op deze Stier😁 De zon staat sinds dinsdag overigens ook in dit teken, wat een gunstig effect heeft op de aarding, aangezien Stier een aardeteken is.

Al deze aarde energie maakt me erg kalm en vlak in de emoties. Ook het transformeren van hucha tijdens de Sjamanistische reizen ging op een relatief rustige manier. Ik lag er gewoon heel relaxed bij. Alleen gisteren had ik een huilbui tijdens de ceremonie. Ik had vlak voor aanvang even een trigger gehad. Ik las in de Happinez namelijk een artikel over ‘De zeven sluiers van de liefdesrelatie’ , een op het taoïsme gebaseerde benadering van het onderzoeken van de verbinding in een relatie op emotioneel, seksueel en spiritueel gebied. Ik voelde, toen ik dit las, ineens heel sterk de blokkades van mijn Tweelingziel en zijn verdriet en verlangen naar mij. Tijdens de Sjamanistische reis kwam dit terug. Het voelde alsof ik hem mocht helpen om dit te transformeren dmv deze inwijding. Dus wederom heb ik ook zíjn hucha uitgeblazen in de Khuya. Zijn pijn is mijn pijn en daarnaast vond ik het ook erg mooi en ontroerend dat ik hem hierbij mag helpen. Helemaal door middel van het werken aan mezelf, zonder in 3D ook maar iets te hoeven doen! Daar waar ik me in 3D vaak machteloos voelde omdat ik voor mijn gevoel niets kon doen om de situatie te veranderen, kan ik dit in energie wél. Gewoon door mijn eigen energie te shiften! Zoals ik dit nu op schrijf, klinkt het overigens simpeler dan dat het in werkelijkheid is. Maar het activeren van de Sjamaan in mij is een effectieve methode. En dat merk ik nú al, na nog geen 2 weken Vind jouw Spirit programma! ❤✨🙏🏼

Eerder deze week kreeg ik naar aanleiding van een droom nóg een helder inzicht door over mijn Tweelingziel! Ik had namelijk gedroomd dat hij een besloten feestje gaf met zijn familie. Ik was niet uitgenodigd, maar ik had mezelf daar uitgenodigd samen met mijn ouders 😁 Ik groette hem, maar hij zei niets terug en liep door achter zijn ouders aan. Toen zei ik tegen mijn ouders dat we naar huis gingen als hij zo arrogant ging doen, want hier had ik geen zin in 😂 Toen ik wakker werd moest ik wel lachen om die droom, hoor! Maar ook kreeg ik van mijn gidsen een verduidelijking van de boodschap, die deze droom bevatte. Mijn Tweelingziel mag heel wat oude overtuigingen gaan afwerpen, alvorens hij ook in zijn zielsmissie als Sjamaan kan stappen. Ergens heeft hij namelijk de overtuiging opgedaan dat communicatie met de Spirit wereld slechts fantasie is. Dat het niets meer is dan hersenspinsels die door je brein worden bedacht, maar die niet echt zijn. Hij zal dus in een enorme tweestrijd verkeren tussen zijn hoofd en hart en vaak zijn eigen intuïtie en boodschappen, die hij van zijn gidsen door krijgt, in twijfel trekken. Daarbij vergt het ook heel wat moed om hierin zijn eigen pad te volgen, zonder zich wat aan te trekken van eventuele oordelen vanuit zijn omgeving. Maar wanneer mijn keelchakra volledig geopend is en ik meer en meer mijn waarheid naar buiten ga brengen vanuit een stevige, waarachtige houding, heb ik er alle vertrouwen in dat dit bij hem ook wel komt. “When you move, than I move “, is één van de bekende vuistregels in de Tweelingzielen connectie. Wat wil zeggen dat de ene pool van het Tweelingzielenpaar, in de meeste gevallen de Divine Feminine, het voortouw neemt in het maken van stappen richting de zielsmissie en dat dan de ander automatisch volgt. Dit gebeurt doordat het nemen van stappen een flinke shift in de energie teweeg brengt. Door de gelijke trillingsfrequentie shift dan de andere Tweelingziel mee, zoals ik eerder in deze blog ook al min of meer benoemde. Tweelingzielen zijn namelijk altijd met elkaar verbonden.

Met deze interessante inzichten sluit ik deze blog af! Kortom; het was weer een mooie, inspirerende week. Volgende week gaan we de sacraal chakra, verbonden aan de onderbuik en het baarmoedergebied (daar waar het gevoel en de emoties zitten) onder handen nemen. Tot de volgende keer!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: