Introductie week Vind jouw Spirit programma

Lieve lezers,

Zoals beloofd zou ik jullie nog vertellen hoe ik mijn eerste week van het Vind jouw Spirit programma heb ervaren. Bij deze zal ik even de hoogtepunten, de inzichten en manifestaties die naar aanleiding van de introductie bijeenkomst tot me zijn gekomen, benoemen.

We zijn op maandag 12 april met 5 dames en onze coach Avalon, die al enige jaren werkzaam is als Sjamaan, van start gegaan. Deze dag stond tevens de Nieuwe Maan in Ram. Het eerste sterrenbeeld van de Dierenriem, waarmee we een nieuwe cyclus van het Inca Medicijnwiel starten. De zaden, die in de winter zijn geplant, mogen nu gaan uitkomen in de buitenwereld. Voor mij betekent dat deze Medicijnwiel cyclus het actief neerzetten van mijn zielsmissie in de buitenwereld. Ik ben er klaar voor!! En dat voel ik ook aan alles! Avalon heeft tijdens de introductie bijeenkomst via energetische overdracht de zaadjes bij ons geplant voor het ontwaken van de Sjamaan in ons en het manifesteren van een bloeiende onderneming op het gebied van Sjamanisme.

Na het plaatsen van de intentie en de Sjamanistische reis heb ik mijn hucha en hucha van mijn Tweelingziel (Ik voelde namelijk dat ik dit ook voor hem mocht doen) in 2 Khuya’s geblazen en deze afgestaan aan Pachamama (Moeder Aarde) , zodat deze de energie in zich kan opnemen en transformeren. Op de dinsdag kwam er bij mij ook nog veel hucha los. Die Sjamanistische reis heeft heel wat in gang gezet. Deze dag voelde ik me vooral wat onrustig en kwamen er af en toe tranen. Er vond duidelijk een grote transitie in energie bij me plaats. Ik had van Spirit duidelijk door gekregen dat ik bepaalde zaken in de buitenwereld mocht gaan loslaten om de volledige focus op mijn zielsmissie te kunnen leggen. Dit beschermen van mijn energie zou me meer rust brengen. Rust in mijn hoofd en buitenwereld is van essentieel belang om goed te kunnen communiceren met Spirit en mijn gidsen! Zoals ik in mijn vorige blog ook heb verteld. Dus daar ga ik in deze blog niet verder over uitwijden.

Op de woensdag voelde ik opeens een flinke shift in mijn energie. Ik was aardig wat hucha ( wat in Quecha, de taal van de Q’ero Indianen uit Peru zware energie betekent) kwijtgeraakt. In de ochtend, toen ik vanaf de school van mijn zoon richting mijn werk liep, zette ik de intentie uit om Khuya’s op mijn pad te laten komen voor in mijn Mesa (medicijnbundel). “Steen, steen, steen. Leid me naar een steen, ” sprak ik in gedachten uit. Ik had de intentie nog niet uitgesproken of de stenen kwamen me al tegemoet (nou ja, niet letterlijk natuurlijk 😜) . Allereerst in de vorm van 2 Happy Stones van het inmiddels wijd en zijd bekende beschilderde stenen project, waaraan ik ook letterlijk mijn steentje bijdraag 😁. Eentje met een rood hartje en eentje met bloemen erop geschilderd. De locatie, waar ik deze vond, was overigens wel opmerkelijk. In een holletje van de dikke stam van een esdoorn boom pal achter het huis van mijn ex( en vader van mijn dochter in Spirit) zijn oma!! Ik heb via dromen doorgekregen dat Zoë ook een incarnatie als Q’ero Indiaan en medicijnvrouw heeft gehad, dus achteraf was dat niet eens zo opmerkelijk. Zij is duidelijk bij me als gids en verbindt me met de voorouders ❤🙏🏼 Ik was diep ontroerd! Oh ja en de achternaam van haar vader betekent ‘steen’ .. Hoeveel synchroniciteiten wil je hebben?? 😉😁 Alhoewel deze beschilderde stenen prachtig zijn, achtte ik ze niet geschikt als medicijnstenen. Daarvoor wilde ik toch een paar stenen hebben, die gewoon puur natuur zijn. Dus vroeg ik Spirit nogmaals om 2 pure stenen op mijn pad te brengen. En warempel vind ik even verderop een steen, die voor mij heel erg kloppend voelt voor mijn sacraal chakra. De verbinding met het baarmoedergebied. Deze steen symboliseerde voor mij duidelijk een baarmoeder die geheeld en gehecht is. Zó mooi!😥❤ De tweede steen (voor mijn Wieracocha, achtste chakra die je in verbinding brengt met je Hogere Plan) vond ik een stuk verder midden op het trottoir. Wanneer ik deze over het hoofd had gezien, zou ik er bijna over zijn gestruikeld.. Dus dit kon ook niet missen.

Ik vond het erg bijzonder hoe snel het manifesteren mij af ging! Het was echt een kwestie van ‘ U vraagt, wij draaien ‘. Dit zegt wel dat ik er klaar voor ben om in mijn zielsmissie als Sjamaan te stappen. Iets dat in lijn is met je levenspad en klaar om met je samenwerken, kan heel snel verschijnen wanneer je de intentie uitspreekt. Dit gebeurt allemaal op Divine Timing, wanneer de tijd er rijp voor is. Natuurlijk dacht ik op dat moment; ” Als mijn Tweelingziel nou ook eens binnen 5 seconde ergens opduikt wanneer ik hem op mijn pad manifesteer, zou dat toch wel mooi zijn.” Maar de voorwaarde hiervoor is wél dat je hier beiden klaar voor bent of dat het zo moet zijn dat je elkaar op dat moment in 3D ontmoet. Anders gebeurt het niet. Snap je?😉

Goed, ik dwaal af.. Terug naar de stenen! Voordat ik aan het VJS programma begon, was ik al in het bezit van 6 Khuya’s, die ik ooit gevonden had op een bijzondere plek of die me opvielen vanwege de bijzondere vorm. Mijn intuïtie zei toen al dat ik deze mee moest nemen, al was ik me er nog niet bewust van waarom. Nu is me dat allemaal duidelijk! Afgelopen vrijdag vond ik bij mijn ouderlijk huis ook nog een paar prachtige stenen. Sommige heb ik omgewisseld voor stenen uit mijn Mesa, omdat deze meer geschikt voelden als chakra steen. Bovendien kan ik me dmv deze stenen ook goed verbinden met de voorouderlijn van mijn moeder. Zij hebben namelijk generatie op generatie gewoond op de boerderij, waar mijn vader nu nog steeds woont. De 2 Happy Stones, die Zoë op mijn pad bracht, heb ik ook toegevoegd aan mijn Mesa. Maar dan als accessoires voor erbij. Zoals ik ook een pasfoto van mijn overleden moeder, mijn andere gids, in mijn Mesa bij me draag. En hiernaast heb ik zelf nog wat symbolen op stenen geschilderd, zoals totemdieren, elementen die verbonden zijn aan de Ñusta’s en het Chakana kruis geschilderd op steen. Ik vind het namelijk mooi om iets unieks toe te voegen, iets dat mijn authentieke handelsmerk als Sjamaan vertegenwoordigt. Hiernaast wil ik overigens nog wel wat materialen aanschaffen. De originele Chumpi stenen staan ook op mijn verlanglijstje. Maar deze zijn behoorlijk prijzig, dus ik kies eerst voor de benodigdheden, die de hoogste prioriteit hebben. Wél wil ik binnenkort mijn felbegeerde houten Chakana ketting bestellen! Ik heb namelijk in een visualisatie van mijn vorige opleiding Zijnsoriëntatie gezien dat ik deze cadeau kreeg van mijn Tweelingziel! En nu kwam ik exact eenzelfde exemplaar tegen op internet..Waauw!! Die is dus duidelijk voor mij bedoeld!

Tot zover mijn update over mijn eerste week van het Vind jouw Spirit programma en start van mijn zielsmissie als Sjamaan in de buitenwereld. Ik heb in ieder geval in deze eerste week al heel wat inspiratie en inzichten opgedaan, welke mij erg enthousiast maken! Dit voelt écht als mijn levenspad! Honderd procent resonantie!! Deze week (en de daaropvolgende 6 weken) staan in het teken van de eerste Inca inwijding, de Ñusta Karpay. Over wat deze met mij doet en nieuwe inzichten, die ik verkrijg aan de hand van deze inwijding, zal ik jullie later meer vertellen. Ik houd jullie op de hoogte van mijn leerproces als Sjamaan! Namasté! ❤🙏🏼

Liefs Angie

Sacraal chakra (baarmoeder) steen
Wieracocha (achtste chakra) steen
Stenen gevonden bij mijn ouderlijk huis (voorouderlijn Khuya’s)

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

2 gedachten over “Introductie week Vind jouw Spirit programma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: