Een nieuwe werkelijkheid creëren

Lieve lezers,

Een thema dat momenteel op collectief niveau speelt is de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. De frequentie van Moeder Aarde neemt steeds meer toe. Er zijn grote shifts in energie gaande, ook in het Tweelingzielen collectief. We worden massaal gepusht tot het loslaten van oude, vastomlijnde structuren en dualistische overtuigingen. Zodat het karma doorbroken wordt en je, in plaats van je te blijven conformeren aan oude, opgelegde ‘regels ‘ en overtuigingen, je eigen lied gaat zingen. Volgens je eigen waarheid leven. In eenheid met jezelf, in eenheid met Spirit, in eenheid met je Tweelingziel.

Deze laatste spiegelt jou als geen ander wat jij mag gaan loslaten, zodat jij je eigen pad gaat bewandelen. Dit is dé reden waarom je Tweelingziel in veel gevallen niet direct in het plaatje past van de partner, die jij voor ogen had. Of het type waar je ouders je graag mee zien thuis komen. Hoewel jullie op energetisch niveau uit hetzelfde hout zijn gesneden, zijn er aan de oppervlakte vaak wezenlijke verschillen te zien. Bij het ene Tweelingzielenpaar is dit een groot leeftijdsverschil, bij anderen een verschil in cultuur, sociaal economische klasse, opleidingsniveau, religie, enz.

Nu zal je wellicht denken; waar maak je je druk om? Het gaat toch om de hartsverbinding, de onvoorwaardelijke liefde, die je als Tweelingzielen voelt voor elkaar? Nou, precies! Dat is waar het allemaal om draait. De rest is uiterlijke schijn. Maar velen hebben van huis uit niet geleerd om verder te kijken dan de oppervlakte, die uiterlijke schijn. Zij hebben waarschijnlijk in vele vorige levens en wellicht ook in dit leven, zich altijd in bepaalde kringen begeven. Kringen van gelijkgestemden op 3D niveau. Mensen van hun eigen cultuur, die een soortgelijke religie aanhingen, een soortgelijke opleiding hadden genoten en mensen die tot hun eigen sociaal economische klasse behoorden. Alles wat anders was, was ‘vreemd ‘ en een verstoring van de veilige structuren, waar binnen ze leefden. Dat werd met argwaan bekeken en riep een bepaalde angst op. Nu speelde dit in de Middeleeuwen en de eeuwen daarna natuurlijk veel meer dan vandaag de dag. Een liefde tussen mensen uit verschillende sociale standen was beslist onacceptabel. Degenen uit de rijkere klasse waren als de dood dat die minder rijk bedeelden op hun bezittingen aasden, in plaats van dat er sprake was van echte liefde. Sterker nog; huwelijken werden vaak niet eens gesloten op basis van wederzijdse liefde, maar als een verbond om beide families te voorzien van nóg meer macht, rijkdom en bezittingen. Vanwege deze redenen werd een partnerschap alleen aangegaan binnen de eigen stand. En vaak was jijzelf ook niet eens degene die de partnerkeuze maakte, maar deden je ouders dat voor je. Gelukkig hebben we nu in de westerse maatschappij zelf keuzevrijheid op het gebied van de liefde. Maar toch is het dualisme nog niet geheel verdwenen. Nog maar al te vaak heerst de overtuiging dat je het beste een partner uit eigen kringen kunt kiezen. Mij schiet nu het voorbeeld van het online dating platform e-matching binnen. ‘Daten alléén voor hoger opgeleiden ‘ luidt hun reclame slogan. Zonder een veroordelende toon hier te willen neerzetten, moet ik toegeven dat ik als Tweelingziel hier spontaan jeuk van krijg 😉 Dit druist geheel tegen mijn 5D visie van non dualiteit en gelijkwaardigheid in.

Mijn voorwaarde op het gebied van de liefde is dat ik een diepgaande connectie op zielsniveau ervaar en dat we op energetisch niveau een match zijn. Een Tweelingziel of soulmate verbinding dus. Als dat er is en het voelt als een inspirerende, gelijkwaardige verbinding, met een wederzijdse stimulans om het beste in elkaar naar boven te halen, zal het me een rotzorg zijn of je aan de universiteit hebt gestudeerd of dat je amper je VMBO opleiding hebt afgemaakt. Voor mij telt de mate van spirituele ontwikkeling of potentie en motivatie op dat gebied. Iemand die volgens zijn eigen waarheid durft te leven en juist die oude dualistische overtuigingen durft af te werpen, vind ik enorm aantrekkelijk. Bij mij is aantrekkelijkheid niet gebaseerd op uiterlijk. Wanneer je je meest authentieke zelf durft te leven en gelukkig bent met jezelf, maakt je dat enorm aantrekkelijk. Dit straalt van binnenuit naar buiten toe. En in een Tweelingzielen connectie gaat deze authentieke liefde op zielsniveau zó diep dat je de ander bij wijze van spreken zelfs in een vuilniszak nog aantrekkelijk zou vinden 😁

In contact met elkaar voelen alle oude overtuigingen als bijzaak. En dat is het ook! Je Tweelingziel nodigt je uit om die overtuigingen los te laten. Dit maakt dat je als een vrijer en lichter persoon door het leven kunt gaan en je de karmische patronen uit je voorouderlijn doorbreekt. Dit is namelijk ook één van de doelen van Tweelingzielen. Wanneer je de aardse verschillen weet te overstijgen, kom je los van de onderdrukking, los van het karma. Hiermee helpen jullie het gehele collectief om ook deze stappen te zetten en Moeder Aarde in frequentie te verhogen!🙏🏼✨ Keep up the good work, dear Twin Flames!! ❤🔥

Veel liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: