Een nieuw hoofdstuk

Lieve lezers,

De vorige keer had ik het over de afsluiting van een fase in het Tweelingzielen proces, waarin we in 3D intensief met elkaar hebben samengewerkt. Ook heb ik verteld over mijn besluit mijn Tweelingziel op dit punt niet te volgen in zijn proces van persoonlijke ontwikkeling in de buitenwereld, maar dat ik nu juist voor mezelf kies om me te focussen op mijn zielsmissie als Sjamaan.

Vorige week heeft Avalon van Vliet, Sjamaan en collega-tweelingziel, haar nieuwe website gelanceerd. Deze website is o.a. gericht op het Vind jouw Spirit programma en het Medicijnwiel jaarprogramma. Dit zijn 2 e-learning programma’s in het kader van het Sjamanisme, welke beiden 12 april a.s. van start gaan. Het Vind jouw Spirit programma is gericht op het starten van een onderneming als Sjamaan. Hier ontvang je de benodigde Sjamanistische inwijdingen, leer je alles over het Inca Sjamanisme, het uitvoeren van ceremonies, alle Sjamanistische gebruiken en rituelen en ook over de praktische aspecten mbt ondernemerschap. Kortom; een heel veelzijdig e-learning programma voor wanneer je voelt dat je het Sjamaan-zijn in je hebt en het voelt als je roeping om hier iets mee te doen. Beide programma’s worden gegeven door Avalon. Met haar enthousiasme, volledige toewijding aan het Sjamanisme en brede kennis op dit gebied, spontaniteit en flinke dosis humor is zij een prettig en leuk persoon om mee samen te werken. Zij weet je als geen ander te motiveren om in je zielsmissie te stappen en daar volledig aan te committeren!

Wanneer je (nog) niet voelt dat je op beroepsmatig gebied iets met Sjamanistische healing wilt doen, maar wel wilt leren om te manifesteren aan de hand van het medicijnwiel en je verbinding met Spirit en je gidsen te versterken, kun je kiezen voor het Medicijnwiel jaarprogramma. Deze is namelijk gericht op het versterken van je eigen intuïtie, het balanceren van de masculiene en feminiene energie binnenin jou en de verbinding met je Tweelingziel in 5D. Wanneer je een harmonieuze relatie met je Tweelingziel in 5D creëert, manifesteert zich dit vervolgens ook in 3D, de buitenwereld.

Ikzelf heb mij vorige week maandag meteen aangemeld voor het Vind jouw Spirit programma. Naar aanleiding van het meedoen met de Sjamanistische reizen, mijn ervaringen met mijn Tweelingziel, waarin ik door middel van oefening via Spirit door kreeg dat ook hij het Sjamaan zijn in zich heeft en dit onze gezamenlijke zielsmissie is en het laten openen van de Akasha Kronieken door Avalon, was ik al honderd procent zeker van mijn zaak dat dit was wat ik wilde! Het was alleen nog wachten tot ik me kon aanmelden. Toen ik dit vorige week maandag deed, sprongen me dan ook de tranen in de ogen. Eindelijk is het een feit!! Mijn zielsmissie gaat nu officiëel van start!!🙏🏼✨ Ik kan niet wachten tot het 12 april is! Ik heb er heel veel zin in!!😍

Heb ik je enthousiast gemaakt met mijn verhaal en zit jij ook te denken om mee te doen met één van beide jaarprogramma’s? Je kan er vanuit gaan dat Spirit je niet voor niets naar deze blog leidt 😉 Klik dan op de link hieronder naar Avalons website. Lees allereerst de informatie goed door en dan kun je vervolgens je eventueel aanmelden. Wie weet wordt jíj mijn nieuwe studiegenoot en uiteindelijk collega!😁✨

Liefs Angie

http://www.vindjouwspiritacademie.nl

Vind jouw Spirit programma:

https://vindjouwspiritacademie.nl/vind-jouw-spirit-programma

Medicijnwiel jaarprogramma:

https://vindjouwspiritacademie.nl/medicijnwiel-jaarprogramma

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: