Een einde en een nieuw begin

Lieve lezers,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Dit omdat ik de laatste weken een beetje ‘uitgezoomd ‘ ben om vanaf een afstand naar mijn Tweelingzielen proces te kunnen kijken. Er is inmiddels veel gebeurd, waarvan ik echt even op adem moest komen.

Het is inmiddels een jaar geleden dat ik mijn Tweelingziel heb ontmoet en hiermee hebben we ook meteen een periode van intensieve samenwerking afgesloten. In dat jaar hebben we het hele proces van aantrekken en afstoten, de runner en chaser dynamiek, het spiegelen en los trillen van onverwerkt innerlijk kind trauma doorlopen. Dit allemaal binnen de kaders van een veilige setting. Dat moest ook zo zijn ter voorbereiding op een constructieve samenwerking met betrekking tot onze gezamenlijke zielsmissie. Ook deze is voor mij duidelijk geworden. De intense samenwerking zorgde ervoor dat mijn hoogste potentieel zichtbaar werd en ik al mijn verborgen talenten en gaven ontdekte. Het was hard werken. Hier op terug kijkend voelt het alsof we in een noodgang werden klaar gestoomd voor het uitdragen van onze zielsmissie.

Onze samenwerking in studieverband is nu afgesloten. We hebben deze afgesloten met het geven en ontvangen van waardevolle feedback én stof tot nadenken. Het heeft mij in ieder geval een kijkje in de wereld van de runner gegeven. Dat is iets waar veel Tweelingzielen, wiens spirituele wederhelft een zogezegde ‘runner ‘ is, zich regelmatig het hoofd over breken. Nu is dit in iedere Tweelingzielen connectie natuurlijk anders, want geen enkele connectie is hetzelfde, maar in mijn situatie kreeg ik terug gereflecteerd dat mijn Tweelingziel mij als té ‘attached ‘ ervaarde. Ik begreep op energetisch niveau meteen wat hij bedoelde. Zijn Hogere Zelf praat namelijk altijd mee tijdens onze gesprekken 😉 Dat is dat typische kenmerk van het elkaar ontmoeten in meerdere dimensies tegelijk. Mijn ego wilde even gaan protesteren. Deze dacht: ‘Pfff stel je niet zo aan. Zo lang ik je nog niet op dagelijkse basis minstens 35 appjes stuur en 3 keer in de week van achter een struik in je achtertuin bij je naar binnen zit te gluren, valt dat attached zijn van mij nog wel mee.” 😜😜 Maar waar mijn ego een mengeling van verbazing en verontwaardiging voelde, begreep mijn 5D zelf meteen dat dit niet ging over attachment in 3D, maar in 5D, in energie. In 3D ging ik over het algemeen namelijk gewoon mijn eigen gang. Wél was mijn energie sterk op hem gefocust. Soms bewust om over de Tweelingzielen connectie te leren door middel van observatie, maar veelal gebeurde dit op een onbewust niveau. Ook dit had verschillende oorzaken. Enerzijds het karma vanuit vorige levens wat mij automatisch in oude patronen duwde en anderzijds het versmelten van de energieën, wat in rechtstreeks contact tussen Tweelingzielen automatisch gebeurt. Ook wanneer je niet in elkaars fysieke nabijheid verkeert, blijft dit gewoon doorgaan. Een runner tweelingziel herkent dit patroon vaak niet en denkt vaak dat de andere pool bewust 24 uur per dag zijn/haar energie op deze richt. Terwijl de runner er juist alles aan doet om niet aan de ander te denken en deze te vermijden. De runner kan hierom boosheid en verwijt richting de bewuste Tweelingziel voelen. Met deze energie richt de runner de energie dus ook weer op de ander ipv op zichzelf en zo is het balletje weer rond😉 Dit stadium is een behoorlijk complex energetisch proces.

Het komt erop neer dat beide Tweelingzielen in dit stadium dus weglopen van zichzelf en het eigen proces. Een separatie is dan juist nodig om écht de energie op zichzelf te kunnen richten en afzonderlijk van elkaar te groeien. Spirit kan dan ook op een gegeven moment ingrijpen en beiden tijdelijk een andere weg in sturen. Dit is wat in onze situatie nu is gebeurd. Het einde van de eerste fase van elkaar leren kennen en samenwerken in 3D en dan nu is er een nieuw begin van een nieuwe fase, waarin we afzonderlijk van elkaar werken aan onze zielsmissie. Terwijl we ondertussen ook werken aan het verstevigen van onze innerlijke connectie in 5D. Een totaal andere manier van samenwerken dus. In 5D sta je altijd met elkaar in verbinding, dus separatie is een illusie. Het maakt niet uit hoe jullie aardse leven eruit ziet of met wie je fysiek samenleeft. De band en de liefde tussen Tweelingzielen is onvoorwaardelijk en kan niet verbroken worden. Je kunt de ander dus gerust loslaten in de buitenwereld en je op jezelf richten.

Met de Volle Maan in Maagd van gisteren heb ik dit echt kunnen loslaten en het aangaan van de connectie op een energetisch niveau kunnen oogsten. Hier heb ik met de Nieuwe Maan van 11 februari het zaadje voor geplant. Rondom die tijd vond ook de eindevaluatie plaats. Gisteren merkte ik dan ook echt dat ik hier nu vrede mee heb en het attachment richting mijn Tweelingziel kan loslaten. Er ligt een geheel nieuw pad voor me. De aanvang van het ‘Vind jouw Spirit programma’ , waarin ik alle ins en outs over het Sjamanisme en de opzet van een onderneming op dat gebied ga leren. Mijn focus ligt nu hier op en ik ga mijn doelen in de aardse realiteit waarmaken, mét of zonder de fysieke aanwezigheid van mijn Tweelingziel in mijn leven. Het voelt als een enorme bevrijding dat ik dit nu zo kan zien. Weer een mijlpaal bereikt!! Op naar het nieuwe begin op het Medicijnwiel!!👌✨🍀

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: