Ontvangen

Lieve lezers,

Vanmiddag kwam er via Spirit een mooi cadeautje met een duidelijke boodschap op mijn pad.. Van mijn Tweelingziel, voor mij. Zo voelde ik het duidelijk. Ik was aan het wandelen in het park en opeens viel mijn oog op een boomstronk met daarop een prachtig, beschilderd steentje. Groen geschilderd met een rood hartje in het midden en een blauw ‘schaduwhartje ‘ als achtergrond. Prachtig!! Ik werd helemaal blij van binnen!! Ik bevoelde de steen en bracht het naar mijn hart om de liefdevolle energie binnen te laten stromen. Op de achterkant stond ‘Happy Stones ‘. Ik was blij verrast! Ik kreeg via Spirit door dat dit een liefdesverklaring was van mijn Tweelingziel aan mij.. een bevestiging van eeuwige liefde. Rood staat voor passie en ook voor de wortelchakra (aarde), blauw staat voor het spreken van de waarheid en groen staat voor de pure hartsverbinding. Deze elementen zetten de boodschap nog eens extra kracht bij. Een intens gevoel van vreugde overviel me!!

Alleen luisterde ik niet naar de boodschap van Spirit dat ik de steen mocht meenemen. Dat deze steen voor mij bedoeld was. Mijn innerlijke criticus ging zich ermee bemoeien. Deze zei dat het niet moreel verantwoord was om zomaar iets mee te nemen wat waarschijnlijk ter decoratie aan de natuur is geschonken. Je neemt immers ook geen kunstwerken mee, die in de vrije natuur staan. Of bijvoorbeeld bloemstukken bij een gedenksteen, wat je wel eens ziet langs de kant van de weg. Dat is diefstal en bovendien respectloos. Sociale, eerlijke mensen doen zoiets niet. Dus ik liep verder. Maar het blije gevoel in mijn hart bleef. De boodschap had me bereikt en diep in mijn ziel geraakt, ook zonder tastbare herinnering.

Toen ik thuis kwam, bedacht ik me dat ik enige tijd geleden iets op de radio had gehoord over mensen, die beschilderde stenen in de natuur achter laten om mensen toch een geluksgevoel te geven in deze coronatijd. Ik typte op Google de term ‘Happy Stones ‘ in. De intentie achter het laten zwerven van deze beschilderde stenen in de natuur klopte met wat ik dacht dat het was. In ieder geval de aardse, 3D perceptie van deze actie. Al heeft het voor iedere vinder natuurlijk daarnaast ook een persoonlijke boodschap, wat een ieder voor zichzelf kan interpreteren. En voor mij, in mijn Tweelingzielenproces, is dit natuurlijk heel duidelijk!! Maar wat ook op internet stond aangegeven, was dat de vinder de steen mee naar huis mocht nemen. Dus tóch..

Ineens bedacht ik me dat ik die steen dan toch graag wilde hebben als deze voor mij bedoeld was. Ten eerste ben ik al een fervente verzamelaar van (edel)stenen, dus dit pastte helemaal in mijn straatje om deze unieke steen toe te voegen aan mijn collectie. En ten tweede natuurlijk vanwege de prachtige boodschap, die ik via deze steen door kreeg. Dus daar ging ik in al mijn impulsiviteit in pikkedonker (het was inmiddels al 19.00 uur) terug naar het park. Morgen zou hij misschien weg zijn, dus als ik hem wilde hebben, moest ik meteen die kans pakken, zei een stemmetje binnenin mij. Zonder erover te hebben nagedacht dat het aardedonker is in het park, aangezien er amper straatlantaarns staan. En ik wist ook niet meer exact in welke hoek ik die steen had gezien. Ik liep een beetje rond, bescheen de bosjes met de flits van de camera op mijn telefoon, maar dit was heel lastig zoeken zo.. Ik tastte letterlijk en figuurlijk in het duister. Na een tijdje gaf ik het op. Dit ging ‘m niet worden. Morgenochtend op weg naar mijn werk kom ik er weer (bijna) langs, dus dan op hoop van zegen maar een nieuwe poging wagen. Hopelijk ligt hij er dan nog en zo niet, jammer dan. Het is immers maar een steen. Het is niet mijn Tweelingziel, die ik daar in de bosjes heb achtergelaten 😂

Mijn ratio snapte dan ook echt niet dat ik me zo druk maakte en zoveel moeite deed voor een steen. Pfff, ik leek wel een stampvoetend klein kind, die iets móest en zóu hebben 🤨 Waar was ik mee bezig?? En toen, op weg naar huis, begon mijn Tweelingziel in Spirit tot mij te spreken..

Ik vond jou zomaar onverwachts en je lag zo voor het oprapen. Ik had je zo mee kunnen nemen. Als ik het wilde, was je nu van mij geweest in tastbare, fysieke vorm. Ik heb deze kans laten liggen. Oh, wat ben ik toch dom!! Hoe kon ik zoiets moois laten liggen?! Ik kan mezelf wel voor de kop slaan! En nu moet ik maar hopen dat jij er nog bent als ik terug kom. Dat je het wachten niet zat wordt en je met een ander meegaat. ”

22.22 uur op de klok, nu ik dit schrijf.. Detail, maar ik moet het even vermelden. 2222 is het meestergetal van samenwerken tussen Tweelingzielen.

Dit meestergetal geeft nog eens een extra bevestiging van de samenwerking tussen mijn Tweelingziel en mij in 5D. Hij wilde me dmv deze steen even aan den lijve laten ondervinden hoe hij zich nu voelt ten opzichte van mij! Met deze synchroniciteit liet hij mij zijn angst voelen. En zijn moeite met ontvangen. Het kwam te onverwachts op zijn pad en hij wist niet of hij dit zomaar kon aannemen. Misschien was hij dan een dief en nam hij mij weg van iemand anders.. Net als wat mijn innerlijke criticus mij vertelde bij de steen!! Wat een spiegeleffect weer! Zoals alleen Tweelingzielen dit bij elkaar kunnen!

Wat betreft de steen zou het leuk zijn wanneer ik deze morgen terug vind. Dan zou het betekenen dat deze écht voor mij bedoeld is en neem ik hem uiteraard mee! Maar het gaat mij niet eens om de steen, het gaat om de symboliek erachter. Met mijn Tweelingziel is het precies hetzelfde verhaal. Wat voor mij bedoeld is, zal altijd zijn weg naar mij terug vinden. Daar vertrouw ik op. En ik hoop dat mijn Tweelingziel ook dat vertrouwen in zichzelf en in mij kan vinden!

Liefs Angie

P.S. Even een update, voor wie toch wel benieuwd is hoe dit verhaal is afgelopen.. Gisterochtend, toen ik op weg naar mijn werk weer langs het park kwam, zag ik vanaf een afstandje al iets schitteren op de boomstam, waar ik de vorige dag de steen had gevonden.. Ik kwam dichterbij en ja hoor, daar lag de steen keurig op mij te wachten!! Deze was dus duidelijk voor mij bedoeld! Ik ben op weg er naar toe tot drie keer toe bijna uitgegleden (het had geijzeld en was spekglad!), maar ondanks de hindernissen heb ik mijn doel bereikt 😁 Dit geeft me hoop en vertrouwen in mijn Tweelingzielenreis!! En de steen?? Die heeft inmiddels een mooi plekje gekregen bij de rest van mijn stenenverzameling!

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: