Tweelingzielen en karmische contracten

Lieve lezers,

Aangezien veel Tweelingzielen in het collectief momenteel nog worstelen met karmische relaties en hier veel vragen over zijn, voelde ik dat het een goed idee zou zijn om eens een blog aan dit onderwerp te wijden. Ik heb hier de laatste tijd voor mezelf veel onderzoek naar gedaan door middel van channeling en meditaties. Dit heeft mij veel helderheid en inzicht verschaft rondom deze thematiek. Hierdoor kan ik hopelijk ook jullie wat inzicht geven op het gebied van karmische (patronen in) relaties.

Veel Tweelingzielen, die elkaar in deze incarnatie in de fysieke realiteit ontmoeten, hebben alvorens deze ontmoeting een hobbelig levenspad bewandeld. Een levenspad vol strubbelingen en uitdagingen. Waarvan een deel voortkomt vanuit een karmische relatie met (één van de) ouders, maar ook is het karma overgenomen vanuit vele vorige levens. Aangezien de Tweelingzielen, die in deze overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk elkaar weer in een aardse incarnatie treffen, doorgaans incarneren bij leden van een zielengroep waarmee veel karma uitgewerkt dient te worden, verloopt de jeugd vaak met veel strubbelingen. Vaak zijn dit knelpunten rondom 1 of meerdere thema’s, die jarenlang als een rode draad door het leven lopen. Dit uit zich in steeds terugkerende, niet constructieve patronen in het relateren met anderen. Iedere keer dienen zich andere personen en situaties aan, maar telkens stuit je op dezelfde blokkades. Dit heeft te maken met je karma. Wanneer je je hiervan bewust bent dat dit speelt, kun je zeggen dat je al halverwege bent. Nu kun je ervoor kiezen om er actief mee aan de slag te gaan dmv innerlijk kind werk. Hierdoor krijg je een dieper inzicht in deze patronen en kun je (evt. onder begeleiding) dit transformeren. Maar ook dmv eigen ervaringen wordt al veel karma ingelost tijdens de zogenoemde karmische relaties.

Karmische relaties zijn relaties tussen zielen, die eerder een relatie met elkaar hebben gehad in een vorig leven. Wanneer deze niet goed zijn afgerond en de zielen hier kwetsing en pijn van mee blijven dragen op onbewust niveau, treffen deze elkaar in een volgende incarnatie opnieuw om dit alsnog uit te werken en af te ronden. Het is belangrijk dat deze karmische processen met anderen worden afgesloten, voordat er een evenwichtige, authentieke relatie tussen Tweelingzielen in de fysieke vorm mogelijk is. Sommige Tweelingzielen hebben alle karmische contracten met anderen al afgewerkt wanneer ze hun spirituele wederhelft ontmoeten. Anderen zitten nog in een karmische relatie en weer anderen hebben nog een karmisch contract af te handelen met een derde, die nog op hun pad moet verschijnen. In dit laatste geval zal deze persoon zich veelal vrij snel na de ontmoeting met de Tweelingziel aandienen, zodat dit zo snel mogelijk afgehandeld kan worden en het Tweelingzielenproces niet onnodig wordt vertraagd. Dus wanneer je je afvraagt waarom jouw Tweelingziel na jullie ontmoeting een eventuele relatie met een ander is aan gegaan, is dit de mogelijke reden. Maak je niet te veel zorgen, want je Tweelingziel zal uiteindelijk altijd terugkeren bij degene, die voor hem/haar bestemd is.. Jij dus! En in 5D blijft de liefde tussen jullie altijd bestaan. Daar kan geen enkele karmische partner tussen komen! Vergeet dat nooit!! Neem deze tijd om vanuit je hart en dmv visualisaties/meditaties in 5D contact met hem/haar te maken. Hiermee versterk je jullie onderlinge band!

Wanneer deze uitleg wellicht wat te abstract is, zal ik het nu wat concreter proberen te schetsen. De meeste karmische partners komen op je pad voordat je je Tweelingziel ontmoet. Vaak ben je je ergens diep van binnen ervan bewust dat die ene ware partner bestaat. Je ziel heeft een diep verlangen naar de spirituele wederhelft. Maar het gebeurt maar zelden dat je Tweelingziel die partner is, die je op je achttiende ontmoet en waar je de rest van je leven mee samen zal blijven. Dit klinkt als het ideale plaatje op het gebied van relaties, maar is zelden de werkelijkheid. En zeker niet in een incarnatie met je Tweelingziel. Vaak kom je eerst een aantal partners tegen, waarvan je op dat moment denkt dat deze de ware is. Je kunt hier in principe net zo verliefd op worden als op je Tweelingziel, want op dat moment weet je niet beter. En de verliefdheid is het bindmiddel dat de karmische partners tot het aangaan van een relatie ‘dwingt.’ Deze roze wolk verdwijnt echter vaak al snel en je bemerkt dat er destructieve patronen in de relatie ontstaan. Deze karmische partners halen soms het ‘slechtste’ bij je naar boven. Beiden verzanden in gedragspatronen, die ze hetzij op bewust, hetzij op onbewust niveau herkennen vanuit de jeugd in het contact met de vader of de moeder. Dit is dat karmische patroon dat herhaald wordt. Wanneer dit patroon doorbroken wordt en de karmische ‘schuld’ is afgelost, wordt de relatie verbroken en gaan beide partners hun eigen weg. Wanneer het karma is ingelost en je hier ook inzicht in hebt verkregen, is het ook gemakkelijker om deze personen los te laten zonder wrok of schuldgevoelens. Je helpt hen immers zelf ook met het evolueren op hun levenspad, doordat jullie karma is getransformeerd! Nu kunnen jullie beiden weer verder op het pad, dat voor jullie ieder afzonderlijk van elkaar is bestemd. Ik hoop dat dit laatste helpend mag zijn voor Tweelingzielen, die nog kampen met schuldgevoelens richting een ex-partner, wanneer zij besluiten voor de Tweelingziel te kiezen. Wanneer je blijft hangen aan een relatie die al over is, houd je niet alleen jezelf klein, maar stagneer je ook je ex in zijn/haar proces. Door elkaar los te laten bewijs je elkaar juist een dienst!

Het is wel even mooi om als voorbeeld toe te voegen dat ik rondom de ontmoeting met mijn Tweelingziel zelf een karmische relatie aan het afronden was, maar er ook twee eerdere ‘karmics’ contact met me zochten via social media. Met beiden heb ik constructieve gesprekken kunnen voeren en eindelijk mijn waarheid, die ik al die tijd al naar hen heb willen uitspreken, kunnen delen. Hierdoor voelden deze karmische contracten eindelijk écht als afgesloten en kon ik ze ook op energetisch niveau loslaten. Als nabehandeling heb ik ook in 5D met behulp van Aartsengel Michael de energetische koorden met hen verbroken. Dit laatste is wel van essentieel belang om te doen en waar nodig te herhalen!

Ook tussen Tweelingzielen onderling is er sprake van karmische koorden. Vanuit alle vorige levens, die jullie samen hebben geleefd, is er karma opgebouwd. Je Tweelingziel is degene waarvoor je de meeste liefde voelt en juist vanwege deze reden, kunnen jullie elkaar ook het diepste raken. Hier heb ik eerder al stukken over geschreven in vorige blogs, maar wellicht dat ik hier in een volgende blog dieper op in ga. Voor nu laat ik het even bij de karmische contracten met anderen buiten de Tweelingziel om, aangezien dit mijns inziens voor nu wel even voldoende informatie is.

Veel liefs en tot de volgende keer!

Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: