Een gloednieuw jaar.. Welkom in 2021!!

Lieve lezers,

Na een heftig, maar vooral transformerend 2020 gloort er nu dan eindelijk nieuwe hoop aan de horizon.. Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat het afgelopen jaar alleen maar kommer en kwel was. Het is maar net hoe je het bekijkt. We kunnen wel stellen dat alle oude systemen rigoureus op de schop zijn gegaan. Corona zorgde voor een totaal andere manier van leven en nieuwe systemen integreren in het dagelijks leven. Ook in mijn persoonlijk leven was het een jaar van grote doorbraken en veranderingen, wat begon met de ontmoeting met mijn Tweelingziel in februari.. Dit zette bij mij een rollercoaster van ups en downs in de gang. Ik heb in een noodgang heel veel karma getransformeerd en innerlijk kind werk gedaan. Maar ook kwamen er veel verborgen talenten naar de oppervlakte, hervond ik mijn levensdoel en verscheen er een steeds meer authentieke versie van mezelf.. Kortom, het was een productief jaar, waarin ik flinke stappen vooruit heb gemaakt. Dit was soms behoorlijk zwaar, maar voor mijn gevoel heeft het eclipsseizoen en de Saturnus-Jupiter conjunctie aan het eind van het jaar er toch voor gezorgd dat er wat meer rust en stabiliteit in mij is gekomen.

Ik ging 2021 in met een heel andere energie. Ik voelde meteen het verschil met de energie van 2020. Het voelt als een meer feminiene energie. Minder attachment en meer verkeren in een ontvankelijke staat van rust. Ik kan alles meer laten zijn zoals het is en erop vertrouwen dat alles op een natuurlijke manier zal ontstaan in lijn met mijn levensdoel. De uitkomst weet ik immers al en ik durf inmiddels meer in overgave te gaan door de controle los te laten en te accepteren waar ik nu sta in mijn proces. Dit voelt alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen en ik eindelijk tijd heb om even op adem te komen. Wel merk ik dat ik ook letterlijk even moet bijkomen van dat tumultueuze jaar. Ik voel me wat vermoeid en trek me het liefst terug om lekker te cocoonen deze eerste dagen van het nieuwe jaar. Maar zover dat lukt, neem ik daar ook de tijd voor.

Lief voor jezelf zijn en luisteren naar wat je lichaam nodig heeft is van essentieel belang om optimaal te kunnen functioneren als lichtwerker. Dit houdt ook de lijn met Spirit zuiver. Zorg altijd voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Tot dusver lijkt de energie van 2021 daar ook de ruimte voor te geven. Althans de winterperiode. De ‘zaadjes’ van projecten en manifestaties voor het komende jaar zijn geplant en mogen nu rusten deze winterperiode om aankomend voorjaar tot bloei te komen. Dit zie je ook terug in de buitenwereld nu we tot in ieder geval 19 januari weer in een lockdown verkeren. We trekken ons weer massaal terug in huis. Waar uiteraard nog wel gewerkt en geleerd wordt, maar er zijn nagenoeg geen sociale aangelegenheden buiten de deur.

Ik merk persoonlijk dat ik dat voor nu wel prima vind. Zo kom ik weer tot rust en kan ik heerlijk met mezelf zijn. Mijn nieuwe woon/werklocatie komt wellicht van het voorjaar van de grond, zoals ik door krijg. En dan gaat ook het Sjamanistisch jaarprogramma, waaraan ik ga deelnemen, van start. Ook over mijn Tweelingziel zit ik niet meer zo in de stress. Deze doorloopt nu de stadia van het ontwakingsproces en die Union komt er wel wanneer al het andere zich ook in de buitenwereld begint te manifesteren. Ik heb van Spirit doorgekregen dat, wanneer ik eenmaal in die flow van overvloed zit, alles in een rap tempo vorm begint te krijgen. Dus ik geniet nog maar even van deze rustige periode. Ik zal straks nog hard genoeg aan de bak moeten, wanneer het moment voor actieve stappen in de buitenwereld daar is.

We zijn met ‘the great conjunction’ op 21 december van het afgelopen jaar op 0 graden Waterman het Aquarius tijdperk officieel ingeluid. Dit betekent o.a. dat we dit jaar en de komende jaren nog meer open gaan staan op energetisch niveau. Ook zal alles zich sneller manifesteren in de buitenwereld. Iets wat ik meteen al merkte. Ik heb op 1 januari heldere inzichten gekregen over de tendens van dit jaar en persoonlijke doelen, die bereikt zullen worden. Maar om deze doelen te bereiken is het allereerst belangrijk dat we in overgave gaan. Overgave en geduld zal vooral begin dit jaar belangrijk zijn om de juiste toon te zetten voor de rest van het jaar. De energie in mij maakt dat dit vrijwel al natuurlijk tot stand wordt gebracht.

Ik wens jullie allemaal een prachtig nieuw jaar, waarin je alles waar je in 2020 zo hard aan hebt gewerkt, kunt integreren en vorm geven in de fysieke realiteit! Met overgave, moed en vertrouwen moet dit vast lukken op de manier zoals dat voor jou bedoeld is. Neem voldoende rust, eet gezond, mediteer regelmatig en, ook niet onbelangrijk; zuiver jezelf en je ruimte regelmatig om je energieveld schoon te houden. Doordat wij in frequentie omhoog gaan, komt er ook meer weerstand dmv lagere energieën, die aan ons trekken. Des te belangrijker het is om regelmatig ons aura en energetisch lichaam te cleansen. Je kunt dit doen met bijv. witte salie smudgesticks, een chakra zuiveringsmeditatie en/of door jezelf in een wit licht te visualiseren. Voel zelf aan wat het beste met je resoneert. We gaan er een mooi jaar van maken in liefde en overvloed!!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: