Mirror of love

Hallo lieve lezers, welkom bij weer een nieuwe blog, welke zal gaan over het effect van het werken met je Tweelingziel in de fysieke realiteit. Nu heb ik natuurlijk alleen mijn eigen ervaring. Wellicht zal het voor iedereen wat anders zijn, aangezien we allemaal een eigen persoonlijkheid hebben en ieder Tweelingzielenpaar hun eigen unieke blauwdruk heeft. Maar het is wel een algemeen bekend gegeven dat het ontmoeten van je Tweelingziel je uitnodigt om je ware zelf te ontmoeten in al zijn facetten. Om de liefde, die je op je spirituele wederhelft projecteert, in jezelf te vinden. Dit heb ik een eerdere blog ook al beschreven, maar toen ben ik minder uitgebreid op dit spiegel effect in gegaan. Ik was toen ook nog niet zover in mijn proces dat ik dit uit eigen ervaring kon vertellen. Ik bezat slechts de theoretische kennis over dit fenomeen.

Nu, een week na de tweedaagse intensieve samenwerking, zit ik nog steeds lichtelijk in die Kundalini arousal. Ik bemerk bij mezelf weer wat ascentiesymptomen als snel vermoeid zijn en onrustig slapen. Waarbij ik ook zeer heldere dromen over mijn Tweelingziel ervaar, die aanvoelen als astrale ontmoetingen. Het gevoel te hebben letterlijk naast hem wakker te worden midden in de nacht bijvoorbeeld. Dit is allemaal ontstaan doordat ik in die 2 dagen echt die volledige shift naar de 5e dimensie heb gemaakt. En in tegenstelling tot de vorige keren ben ik na de ontmoeting ook niet meer terug gegleden naar de 3D frequentie. Het heeft me duidelijk geholpen om naar die hogere frequentie te gaan en die energie te stabiliseren in mijn systeem. Waar ik al die tijd al op voorbereid ben, is nu gebeurd. Die vermoeidheid zal tijdelijk zijn. Hier maak ik me echter geen zorgen over. Ik merk voornamelijk de positieve effecten. Ik sta echt volledig in mijn kracht (de Empress/Emperor energie) en heb het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Ik ben klaar om mijn hoogste potentieel te kunnen leven. Klaar om mijn Goddelijke licht te schijnen op aarde. En dat voelt geweldig. Magisch zelfs!

Het is algemeen bekend dat een Tweelingziel ervaring het effect heeft dat je door de ogen van de ander naar jezelf gaat kijken. Jij bent immers hem/haar en de ander is jou. Dit effect is bij mij de laatste week erg sterk aanwezig. Ik betrap me erop dat ik soms in de spiegel kijk en mezelf gewoon woest aantrekkelijk vind😁 Ja, ik weet dat dit wellicht héél arrogant, al dan niet narcistisch klinkt. Maar ik beschrijf dit niet vanuit 3D oogpunt (ego) om anderen te imponeren of omdat ik me boven anderen verheven voel. Mijn instelling is juist dat iedereen gelijk is en op zijn/haar manier mooi is. Authenciteit en gelukkig zijn met jezelf is datgene wat iemand aantrekkelijk maakt, niet de uiterlijke verschijning. Wanneer jij jouw licht laat stralen, dim je hiermee niet het licht van anderen, maar geef je ze juist dat extra beetje licht en warmte, zodat ze zelf ook kunnen stralen.

Ook zie ik vaak een reflectie van mijn Tweelingziel in mijn eigen spiegelbeeld. Eerst ervaarde ik dat als vreemd en merkwaardig, maar inmiddels ben ik er wel aan gewend. Dit zorgde er juist voor dat ik steeds meer van mezelf ging houden. Ik heb nog nooit tevoren met zoveel verwondering en zelfcompassie naar mijn eigen spiegelbeeld gekeken. Ik kan er nu zelfs van genieten om selfies te maken. Door de ontmoetingen in de fysieke realiteit raak je ook in aardse frequentie steeds meer op elkaar afgestemd, wat ook in uiterlijke verschijning zichtbaar is. De zielsfrequentie van Tweelingzielen is echter altijd al identiek aan elkaar. Je Tweelingziel is energetisch altijd bij je, zelfs al ben je fysiek gezien duizenden kilometers van elkaar verwijderd.

De laatste tijd ben ik veel bezig met de feminiene en masculiene expressie. De laatste week voornamelijk de feminiene expressie met leuke, kleurrijke jurkjes, rode lipstick en alles erop en eraan 😉 Nu ik me vrij voel om mezelf te zijn in onbegrensde mogelijkheden, durf ik ook deze kant van mezelf weer te laten zien. Kleding staat los van genderidentiteit. Deze zit van binnen.,in je ziel.. je diepste Zijn.

Tot slot publiceer ik nog een paar foto’s uit mijn ‘Feminine style challenge’. Tot de volgende keer!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: