Elektrisch geladen

Hallo lieve lezers,

Deze blog gaat over elektriciteit. Nee, niet van Vattenfall, Eneco of Engie.. Wél van Angie 😉 Ik ga jullie niet vermoeien met reclames en saaie informatie over energiemaatschappijen. Daar worden we aan het eind van het jaar vast al genoeg mee lastig gevallen. Dit gaat over de energie tussen Tweelingzielen. De Kundalini energie. Deze benaming komt vanuit het Sanskriet en betekent onze levenskracht, die ons ware potentieel tot bloei brengt om volledig ons authentieke zelf te worden. Om onze Goddelijke taak op aarde te vervullen. Deze Kundalini energie brengt de ontwaking van de Tweelingzielen op gang.

In mijn persoonlijke ervaring voelt dit letterlijk als elektriciteit. Nu ga ik ten eerste even terug naar die allereerste keer dat ik mijn Tweelingziel in de fysieke realiteit ontmoette en in zijn ogen keek. Het voelde als een elektrische schok.. Als een vuurpijl die recht op mijn hart werd afgevuurd. Daar komt de Kundalini explosie vrij. Bij het eerste oogcontact. Het proces naar ontwaking wordt hier in gang gezet. Dit is immers de ware reden dat Tweelingzielen in eerste instantie elkaar op aarde ontmoeten. Om de ander zover te laten opstijgen dat deze zijn/haar Goddelijke levenstaak gaat vervullen.

Bij mij is toen mijn ontwaking als Tweelingziel begonnen. In veel gevallen is de ene helft van het Tweelingzielenpaar eerder ontwaakt dan de ander. Soms is het jaren eerder en soms lopen beide redelijk parallel in dit proces, maar meestal is 1 van beide (iets) eerder. Deze eerst ontwaakte Tweelingziel vervult de taak om zijn/haar wederhelft ook te laten ontwaken. Deze is als het ware de katalysator van de Kundalini energie. Om even een concreet voorbeeld te schetsen.. De eerst ontwaakte is het stopcontact en zijn wederhelft is de lamp, die aan gaat wanneer deze de stekker erin steekt. Of een vuurtje dat opgestookt wordt. Hoe je het ook wil zien. Dit gebeurt apart van elkaar op 5D niveau, maar bij ontmoetingen in de fysieke realiteit komt dit proces in een stroomversnelling.

In het begin zitten er vaak langere tussenpozen tussen de ontmoetingen in, omdat anders het proces niet bij te benen is, zowel op fysiek als op energetisch niveau. De ontmoetingen zijn vaak van korte duur. Dit wordt allemaal nauwkeurig geregeld door Spirit om het proces in goede banen te leiden.

Mijn inspiratie voor deze blog is een tweedaags intensief samenwerken in een bepaalde setting met mijn Tweelingziel. Ik vind het interessant om dit te hebben ervaren en voel, nu ik weer tot rust kom, heel duidelijk wat dit met me doet. Ik voel dat dit langere samenzijn was bedoeld om mijn Tweelingziel te laten ontwaken. Het level van mijn Kundalini energie steeg tot op grote hoogte. Het voelde alsof ik een elektriciteitskast was, die de ander van stroom moest voorzien. Ik voelde me bijna letterlijk elektrisch geladen. Dit uitte zich in een overtollige energie, die me erg hyperactief en onrustig maakte. Ik had continu de drang om in fysieke beweging te zijn, was niet moe te krijgen en kon hierdoor amper de slaap vatten. Na een nacht van 2 uur slaap was ik de volgende dag nog niet moe. Ik was gewoon high van de Kundalini energie. Bij mijn Tweelingziel daarentegen zag ik juist een verminderde energie. Maar doordat hij voor langere tijd aan mijn Kundalini energie werd blootgesteld, werd zijn energieniveau aangevuld, waardoor het proces naar ontwaking nu ook bij hem in gang is gezet. Ik voel nu duidelijk het doel er achter. Hierdoor voelde ik niet te onderdrukken actietendensen. Het gevoel dat ik iets moest doen. Maar in principe gaat dit automatisch. Enkel en alleen al door intensieve blootstelling aan de energie van de reeds ontwaakte Tweelingziel. Het is mooi om te bemerken hoe een Tweelingzielenpaar met elkaar samenwerkt en die ander helpt in zijn/haar shift omhoog. Hiervoor zijn deze ontmoetingen in de fysieke realiteit van essentieel belang.

Ik merk overigens wel dat dit toch wel lang genoeg was. Het is slopend en uitputtend. Ik heb nu aan den lijve ondervonden waarom de ontmoetingen in deze fase niet te intensief en te lang moeten zijn. Waar ik eerst steeds verlangde naar meer. Wat overigens niet wegneemt dat het daarnaast ook een prachtige, interessante ervaring is. Ik ben dankbaar dat ik dit in deze incarnatie mag ervaren.. Dat ik mijn Tweelingziel in 3D en 5D mag ontmoeten 🙏🏼 Dat deze pittige, maar bijzondere levenstaak aan mij toebedeeld is.

We zijn weer een stap verder gekomen in de Tweelingzielenreis. Voor mijn gevoel heb ik een hele berg beklommen. Nu is het hoog tijd om even pas op de plaats te maken en dit rustig in mijn systeem te integreren. Tot de volgende keer!😴

Liefs Angie

Ik kwam vandaag nog een mooi symbool hiervan tegen. Het hout is met vuur opgestookt en ontvlamt. Het vuur van de Kundalini energie!

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: