Synchroniteiten en symbolen

Een Tweelingzielen relatie is een relatie, die zich vooral afspeelt in de 5e dimensie. Vooral in het begin van het proces, na de aardse ontmoeting, zullen er vaak tussenpozen zijn tussen momenten dat je elkaar in de fysieke realiteit ziet. Dit is een soort van beschermingsmechanisme van het universum, aangezien anders het proces te snel zou gaan. Dit wil echter niet zeggen dat er tussen de ontmoetingen door geen communicatie tussen beide is. Zelfs al is deze er niet in de 3D, in de 5D is deze er altijd. En dat is een mooie vorm van communicatie, al duurt het soms even voordat de boodschappen op bewust niveau binnen komen en je begrijpt wat er wordt bedoeld.

Deze vorm van communicatie merk je in het begin vooral op door synchroniteiten, die we op 3D niveau afschrijven als ‘toevalligheden’. Ja, expres tussen aanhalingstekens, want ik heb inmiddels al te veel ervaring met 5D communicatie om nog in toeval te gelovenšŸ˜‰ Deze synchroniteiten kom je vaak tegen wanneer je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of diegene, met wie je die bijzondere connectie voelt, daadwerkelijk je Tweelingziel is. Dan kom je bijvoorbeeld regelmatig zijn naam tegen of iets anders dat je met hem associĆ«ert.

In mijn eigen situatie kom ik deze synchroniteiten nog steeds regelmatig tegen, zelfs al ben ik er honderd procent zeker van wie mijn Tweelingziel is. In dit geval zijn deze synchroniteiten gewoon een soort van reminders, om mij even een groet over te brengen en mij te laten glimlachen. Ik kom ze vaak tegen als ik wat verdrietig ben en dan komt hij me op deze manier even opvrolijken. Zo voel ik het. Mijn Tweelingziel heeft me op deze manier meer dan eens de slappe lach bezorgd. Even een paar leuke voorbeelden;

De dag voordat mijn zoon jarig was ging ik naar de Intertoys op zoek naar een cadeau voor hem. Ik liep langs de boekenplank en mijn blik werd meteen getrokken naar een boek met een titel waarin onze beide achternamen waren verwerkt. De titel was ook nog eens erg grappig en toepasselijk, dus ik moest me echt inhouden om niet heel hard te gaan lachen!

Nu heeft mijn Tweelingziel een voornaam, die vrij uniek is. Ik had er in ieder geval nog nooit eerder van gehoord. En toch ben ik na onze ontmoeting zijn naam al drie keer tegen gekomen! Laatst had ik de radio aan staan en was er iemand met dezelfde naam te gast in de studio. En dan denk je echt; ‘ Hoor ik dat nou goed??’ Maar het bleek toch Ć©cht zo te zijn. Zijn achternaam zie ik overigens vrij vaak voorbij komen, maar deze is dan ook een stuk bekender. Nu ben ik uiteraard ook benieuwd hoe het met de andere kant zit. Zou mijn Tweelingziel de afgelopen maanden Angie van The Rolling Stones al gehoord hebben op de radio?šŸ˜‰

Nu we het toch over muziek hebben; boodschappen vanuit de 5e dimensie worden namelijk ook vaak over gebracht dmv muziek. Een tekst uit een liedje, die exact jullie situatie lijkt te omschrijven, is vaak zo’n boodschap. Of een regel/alinea uit een songtekst die precies zijn gevoel voor jou weergeeft. Wanneer je datzelfde nummer meerdere keren in een kort tijdsbestek hoort en hij staat niet op nummer 1 van de top 40, kun je er toch wel van uitgaan dat het jou iets heeft te zeggen. Ditzelfde kun je bijvoorbeeld hebben met boodschappen uit commercials, slogans op reclameborden of bedrijfswagens, etc. En niet te vergeten de dubbele getallen, zoals de bekende Twin Flame code 1111. Deze kun je tegenkomen als je ‘toevallig’ even de tijd checkt en het blijkt 11.11 uur te zijn. Of je ziet, zoals ik de laatste keer vlak voordat ik mijn Tweelingziel in de fysieke realiteit ging zien, een groen stoplicht met nummer 1111. Let er maar eens op, wanneer je dit nog niet hebt ontdekt. Je zal je verbazen! En wanneer je je van deze vorm van communicatie bewust begint te worden, reikt het universum je steeds meer boodschappen aan. Zo kun je dagelijks met je Tweelingziel communiceren zonder dat je gebruik hoeft te maken van Whatsapp of Facebook! Deze communicatie is ook nog eens veel zuiverder. Social media contact is natuurlijk heel aards, waarbij het ego ook een rol kan spelen. Dan krijg je geen helder beeld van wat op zielsniveau wordt bedoeld. Dit geldt ook voor gesprekken in de fysieke realiteit.

Tot zover de communicatie via teksten. Een nog veel mooiere vorm van 5D communicatie vind ik de communicatie dmv de natuur. Symbolen zoals veren op je pad tegenkomen, bloemen, bomen en dieren. Vooral deze laatste kunnen je mooie boodschappen overbrengen. Mijn Tweelingziel boodschapper is de tortelduif. Er komt er dan ook regelmatig eentje voorbij vliegen en strijkt vervolgens neer op de top van de dennenboom bij mijn achtertuin. Wanneer ik hem niet opmerk, laat hij een luide roep horen om mijn aandacht te trekken. Via deze manier komt mijn Tweelingziel even zeggen dat hij van me houdt. Dan bedank ik de tortelduif en vraag of 1 van zijn soortgenoten ook even een groet aan mijn wederhelft wil brengen. Een prachtige manier van communicatie, wanneer je er voor open staat! Tortelduifjes zijn toch wel een klassiek Tweelingzielen symbool. Ik zie ze dan ook regelmatig in een paar. Maar het is voor een ieder verschillend welk dier symbool staat voor je connectie. Wanneer dat voor jou bijvoorbeeld zwanen zijn, zal het universum regelmatig (afbeeldingen van) zwanen op je pad sturen. De dieren, die voor jou de sterkste associatie hebben met jullie connectie, zijn jouw Tweelingziel totemdieren.

Tot zover deze blog. De volgende keer ga ik hier nog een soort van vervolg aan geven. Dan ga ik het hebben over communicatie met paarden uit de 5e dimensie. Ik heb namelijk afgelopen week deelgenomen aan een workshop met paarden en ben hier erg door geĆÆnspireerd! Tot de volgende keer!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriƫntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: