Voorbij de overtuigingen uit de 3e dimensie

We kennen het allemaal.. Maatschappelijke normen en waarden, die we mee krijgen vanuit onze jeugd. Vanuit het gezin waarin we opgroeiden, onze leerkrachten op school, onze vriendjes en vriendinnetjes, de sportclub, kerkgemeenschap of vereniging waarbij we aangesloten waren.. De mens is biologisch gezien een kuddedier en heeft de natuurlijke neiging zich te conformeren aan de regels van de groep en leefomgeving. Dit gebeurt automatisch vanuit een oerinstinct. Als we buiten de groep vielen of verstoten werden, overleefden we het namelijk niet. In deze tijd, waarin we in de meeste gevallen als individu prima zelfstandig kunnen functioneren, is het natuurlijk al lang niet meer zo dat buiten de grote massa vallen onze dood tot gevolg heeft. Toch zit dit oerinstinct er nog heel diep ingebakken. Zodoende dat veel mensen zich tot in de verre volwassenheid nog steeds vasthouden aan overtuigingen en normen, die ze als kind hebben meegekregen.

Nu Moeder Aarde in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie zit, mogen we steeds meer aardse overtuigingen gaan loslaten. Zoals dualiteit, genderrollen, materialisme, sociale klassen indeling, cultuurverschillen.. Dit zijn allemaal overtuigingen uit de 3e dimensie en is dus gebaseerd op ego. De 5e dimensie kent deze begrippen niet. De 5e dimensie staat voor eenheid en gelijkwaardigheid. In deze tijd wordt er nog veel geswitcht tussen de 3e en 5e dimensie. We pikken van alles uit de 5e dimensie op, maar zitten daarnaast nog vastgeroest in de patronen van 3e dimensie. Het voelt dan soms als een weegschaal die continu van de ene naar de andere kant aan het schommelen is. We willen wel die overstap maken, maar die angst om buitengesloten te worden domineert bij velen nog steeds. Daarom spreken we niet onze eigen waarheid, kiezen we niet het pad van onze ziel. Sommige zielen zijn ook nog niet zover ontwaakt dat ze daar een helder beeld bij hebben.

De Tweelingzielen zijn hier een mooi voorbeeld van. Dit is een echte 5e dimensie relatie. Veel Tweelingzielen, die elkaar in deze tijd op aarde ontmoeten, zitten nog in dat patroon van continu switchen van de 3e naar de 5e dimensie. Er zijn vele overtuigingen, gebaseerd op illusies, die losgelaten mogen worden. Wanneer je in de fysieke realiteit je Tweelingziel ontmoet, wordt je in een klap in de 5e dimensie gezet. Terwijl je daarnaast ook nog diep verankerd bent met de overtuigingen vanuit de 3e dimensie. Dit brengt een continu switchen tussen twee werelden teweeg en veroorzaakt veelal veel onrust en verwarringen. Vaak past je Tweelingziel dan ook totaal niet in het plaatje van hoe in jouw ogen een relatie moet zijn.

Stel je voor; Om even in 3D termen te praten.. Je bent een heteroseksuele man en hebt in het verleden enkel relaties met vrouwen gehad. En dan blijkt je Tweelingziel van hetzelfde geslacht te zijn. Je hele wereld staat op zijn kop. Het kan wellicht voelen als een identiteitscrisis. Alles waarin je tot voorheen in geloofde mbt relaties, blijkt niet te kloppen. Er spoken van allerlei vragen in je hoofd rond.. “Ben ik dan homo? Of biseksueel? ” “Wat zal mijn omgeving hier van vinden?” enz., enz…. Je zal wellicht met de kracht van het verstand proberen deze gevoelens te negeren en ontkennen, hopend dat het wellicht over zal waaien. Net zolang totdat je echt niet meer om de waarheid heen kunt. Je Tweelingziel is je enige, echte spirituele wederhelft. Deze is onvervangbaar en kun je niet zomaar even uit je hoofd zetten. Jullie Hogere Zelf blijft jullie als magneten naar elkaar toe trekken.

Dat gebeurt allemaal vanuit de 5e dimensie. Een Tweelingziel connectie gaat alle overtuigingen vanuit de 3e dimensie te boven. Een Tweelingzielenpaar betreft in veel gevallen een man en een vrouw, maar dit hoeft niet zo te zijn. De yin en yang zijn energieën en hebben niets te maken met het biologische geslacht. Je Tweelingziel kan evengoed van hetzelfde geslacht zijn of zichzelf definiëren als non binair of transgender. Wel belichaamt dan bij een Tweelingzielenpaar van hetzelfde geslacht vaak de ene de mannelijke energie (Divine Masculine) en zijn andere helft de vrouwelijke energie (Divine Feminine). Bij degenen, die zichzelf identificeren als non binair of transgender, zijn de yin en yang vaak al wat meer in evenwicht. Je zag dit fenomeen al in de oudheid bij de ‘Two spirited Indianen.’ Het begint nu in deze tijd, naar aanloop van de 5e dimensie, weer in opmars te komen. De dualiteit tussen genderrollen begint in de nabije toekomst dan ook steeds meer te vervagen.

Ook zie je bij Tweelingzielen vaak een groot leeftijdsverschil (wat niets af doet aan de aantrekkingskracht tussen beiden), verschil in sociale klasse, cultuurverschil of letterlijk grote afstanden, wanneer ze zijn geïncarneerd in verschillende continenten. Aangezien de 5e dimensie geen verschil in tijd en ruimte kent, zijn deze ‘verschillen’ dan ook gemakkelijk te overbruggen. Tenminste, vanuit het 5D oogpunt bekeken. Deze verschillen zijn niets meer dan illusies, zo ook de afgescheidenheid. De connectie is er altijd, ook wanneer jullie fysiek niet bij elkaar zijn. Deze overstijgt tijd en ruimte. En als het zo moet zijn dat je ook samen komt in een fysieke relatie, is er geen enkel obstakel dat dit kan tegenhouden. Hoe onmogelijk het ook lijkt. Telepathisch ben je altijd met elkaar verbonden. In één van mijn volgende blogs zal ik meer vertellen over telepathische en symbolische overdracht en communicatie tussen Tweelingzielen. Tot de volgende keer!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: