Over Aquarian Twin flame

Allereerst van harte welkom op mijn site! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Angie. Ik ben geboren met als levensdoel om het aardse met het universele te verbinden. Ik heb me altijd een buitenbeentje gevoeld in deze maatschappij. Ik heb dan ook jarenlang geprobeerd om me aan te passen. Ik had het gevoel dat ik altijd op mijn tenen moest lopen om erbij te horen. Terwijl ik, na mijn spirituele ontwaking, ineens begon te snappen dat het juist mijn levensdoel is om een outsider te zijn. When you’re not born to fit in, you are born to stand out! Vanwege deze reden ben ik juist in deze tijd geïncarneerd. Moeder Aarde is bezig met een grote transitie. We bevinden ons momenteel in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. Ook wel bekend als het Waterman tijdperk of, in modernere benaming, Age of Aquarius. Het oude Vissen tijdperk sluiten we af en we maken nu de overgang naar het Waterman tijdperk. Hierover zal ik in mijn volgende blogs meer vertellen. Dan zal ik uitleg geven over wat dit precies inhoudt.

Wellicht vraag je je nu af waar mijn nickname Aquarian Twin flame voor staat. Nou, dat eerste heeft dus (je raadt het al) te maken met het Aquarius tijdperk. Het nieuwe tijdperk, waar Moeder Aarde aan de vooravond van staat. Twin flame staat voor een ander essentieel onderdeel van mijn levenspad. In deze incarnatie ben ik samen met mijn Tweelingziel geïncarneerd. Deze heb ik begin 2020 in de fysieke/aardse realiteit ontmoet. Dat ik deze uitgerekend nu, aan de vooravond van het Aquarius tijdperk, moest ontmoeten, is uiteraard ook geen toeval. Voordat we in volledige harmonie ons pad samen kunnen bewandelen, is er nog heel wat werk aan de winkel. Daar gaat een heel transformatieproces aan vooraf. Een bij tijd en wijle erg confronterend, maar tegelijkertijd prachtig proces. Hier ga ik in mijn volgende blogs ook meer over vertellen.

Mijn doel van deze weblog is om mensen wegwijs te maken in de 5e dimensie door kennis over te dragen aan de hand van mijn eigen ervaringen. Ik vind het erg leuk om mijn ervaringen te delen en anderen hiermee te inspireren. Ik krijg hier een warm gevoel van in mijn hart. Het voelt als (onderdeel van) mijn roeping. Ik kijk er dan ook erg naar uit om jullie hier meer over te vertellen.

Tot in mijn volgende blogs, allemaal! Het zou leuk zijn als jullie me blijven volgen!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: