En dan ontmoet je je Tweelingziel..

De eerste ontmoeting in de fysieke realiteit met je Tweelingziel is een zeer bijzondere gewaarwording. Sommige Tweelingzielen zijn zich er niet meteen van bewust. Je moet namelijk al een behoorlijk hoge mate van spiritueel bewustzijn hebben bereikt, wil je (vrijwel) meteen je Tweelingziel als zodanig herkennen. Ook komt het vaak voor dat één van de Tweelingzielen zich bewust is van de connectie, terwijl de ander dat niet is. De ander is dan vaak verder in het transformatieproces van de 3e naar de 5e dimensie. Op onbewust niveau herkennen de Tweelingzielen elkaar echter altijd. Er hangt dan iets onverklaarbaars in de lucht. Het voelt alsof je als 2 magneten naar elkaar wordt toegetrokken. Zelfs al wil je dit niet, je komt door schijnbare ‘toevalligheden’ steeds in elkaars nabijheid terecht. Dit gebeurt totaal onbewust. Het ratio speelt hierbij geen rol.

Bij de eerste blik in elkaars ogen vindt ( op onbewust niveau) de herkenning plaats. Het proces wordt meteen in gang gezet. Bij mij uitte dit zich dmv een soort elektrische schok in mijn hart. Dat is de Kundalini energie, die geactiveerd wordt. Tweelingzielen activeren deze Kundalini energie in elkaar, wat een proces van spiritueel ontwaken op hoog niveau in gang zet. De energie komt binnen via de hartchakra. Vandaar dus de elektrische schok die ik voelde. Vlak daarna voelde het alsof mijn hartchakra in brand stond. Zo heftig komt deze energie binnen. Je hele chakra systeem wordt als het ware uitgezuiverd en gereset. Je (latent) aanwezige mediamieke skills kunnen door de ontmoeting met je Tweelingziel tot uiting worden gebracht, doordat je in één klap in de 5e dimensie wordt gezet. Samen vormen jullie dat powerkoppel. Je Tweelingziel is je enige echte spirituele wederhelft. Jullie vullen elkaar in alles aan.

Dit klinkt natuurlijk fantastisch. Als pure magie. Maar niets is minder waar. Een Tweelingziel ontmoeting is geen sprookje van een prinses en een prins op het witte paard. Er hoeft niet eens sprake te zijn van een verliefdheid. Al kan dat natuurlijk wel. Maar verliefdheid is een aards begrip, terwijl een Tweelingziel relatie vooral gebaseerd is op een spirituele 5D connectie. Dit voelt dan ook heel anders dan een gewone aardse verliefdheid. Het gaat meer over de liefde in jezelf vinden. Het onvoorwaardelijk van jezelf leren houden met al je sterke en minder sterke punten. Het omarmen van het licht én het donker in jezelf. Dit leer je door naar jezelf te kijken door de ogen van je Tweelingziel.

Tweelingzielen halen het beste in elkaar naar boven, maar kunnen ook als geen ander elkaars schaduwkanten triggeren. Ze houden elkaar een enorme spiegel voor. Ze spiegelen in de ander precies datgene wat nog geheeld moet worden. Voorbeeld; Je bent onzeker en zoekt steeds bevestiging en de nabijheid van je Tweelingziel. Deze gaat je dat niet geven. Hij of zij zal eerder afstand nemen zodat jij deze liefde en bevestiging in jezelf gaat vinden. En nee, dat doet hij niet om je te pesten of omdat hij je niet ziet staan, al voelt dat wellicht soms wel zo. Integendeel; je Tweelingziel houdt onvoorwaardelijk van je en daagt je juist uit om de beste versie van jezelf te worden. Maar dit proces van heling doorloop je ieder individueel. Op 5D niveau ben je echter altijd met elkaar verbonden dmv het hogere zelf van de ander.

Op 5D niveau is er voortdurend contact met je Tweelingziel. Jullie verschijnen in elkaars dromen en communiceren met elkaar op een symbolische wijze. In mijn geval is dat dmv tortelduifjes. Wanneer er eentje langs vliegt, maakt hij zich altijd kenbaar met een luide roep, wanneer ik hem niet meteen in mijn vizier krijg. Dan weet ik dat mijn Tweelingziel aan me denkt en me groet. Ook dmv muziek, een bepaald liedje dat je vaak hoort met een treffende boodschap in de tekst, kan een boodschap van je Tweelingziel zijn. Kortom je Tweelingziel is er altijd om je zijn onvoorwaardelijke liefde op deze prachtige wijze te tonen. En wanneer je via je hart contact met hem maakt, voel je vaak zijn energie alsof hij fysiek bij je is. Afgescheidenheid is slechts een illusie. In de 5D kun je niet gescheiden zijn van elkaar. Alleen jullie fysieke lichamen zijn van elkaar gescheiden, jullie blijven altijd verbonden via jullie chakra ‘s. Zo versterken en steunen jullie elkaar in het transformatieproces. Op dieper niveau bewandel je deze zware weg, die aanvoelt als een rollercoaster met vele ups en downs, nooit alleen.

De volgende keer ga ik dieper in op het spiegelen van de Tweelingzielen en de gelijkenissen én verschillen. Dit is ook een erg mooi en bijzonder fenomeen. Tot dan!

Liefs Angie

Gepubliceerd door aquariantwinflame

Maatschappelijk werker en lichtwerker met een ruimdenkende levensvisie. Ik volg een opleiding Zijnsoriëntatie en daarnaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van Tweelingzielen, Aquarius tijdperk en Sjamanisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: